Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

A győri katonák is futottak az EYOF-lánggal

A 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred egyenruhásai is bekapcsolódtak az "EYOF lángfutás" elnevezésű programsorozatba, amely a nemsokára induló Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál felvezetéséül szolgál. A légvédelmi egység katonái Győr-Moson-Sopron megye székhelyét futották körbe, kezükben a lánggal.

A 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred alakulatához július 7-én, pénteken érkezett meg az EYOF láng. A légvédelmi egység félszáz honvédje 25 váltópont érintésével, hadi gyakorló öltözetben tett egy több, mint 25 km-es kört Győrben a Likócs, Gyárváros, Szabadhegy, Nádorváros, Marcalváros, Belváros, Újváros, Sziget, Révfalu, Gyárváros, Likócs útvonalon haladva - természetesen érintve az olimpiai fesztivál főbb tervezett helyszíneit és létesítményeit..

A laktanya kapujából reggel hét órakor induló váltófutást Könczöl Ferenc ezredes, az alakulat külszolgálatra távozó parancsnoka kezdte, a sort pedig stílszerűen Matyi Tibor alezredes, a következő időszak megbízott parancsnoka zárta, mintegy jelképesen is átvéve a stafétát felettesétől.

A KRESZ szabályait betartva mintegy két és fél óra alatt teljesítették a kijelölt távot a győri katonák, akik nem csak a lángfutás kapcsán vették ki részüket a nemzetközi sporteseménnyel kapcsolatos előkészületekből, hiszen május 24-én, a Péri Repülőtér kifutópályáján, a Rómából érkező lángot szállító gép landolásakor is ők biztosították a katonai tiszteletadást, ráadásul tervezetten még a rendezvény július 23-i ünnepi megnyitóján is szerepet kapnak majd.

Fotó: Sályi Gergő törzsőrmester

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!