Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

A nap legsimább győzelme

A 400 méteres női vegyes úszás előfutamaiból Nagy Réka úgy jutott a döntőbe a legjobb idővel, hogy közel 5 másodperccel volt jobb a másodiknál.

A fináléban már hét másodperccel is vezetett a magyar lány, végül magabiztos fölénnyel nyert, majdnem 4 másodperccel az olasz Ratti és a német Goerigk előtt.

"A négyszáz vegyes nagyon fájt a végén. Kicsit előbb jött az a bizonyos besavasodás, mint számítottam. Az időmön még tudtam volna javítani, úgy érzem maradt bennem annyi. Mellúszásban nagyobb előnyt szereztem, abban sokkal jobb voltam, mint a riválisaim" - nyilatkozta egyéni győzelméről Nagy Réka, majd azzal folytatta, hogy mekkora élmény volt számára a 4x100-as gyorsváltóval beérni a harmadik helyre Fábián Fanni, Muzsnay Zsófia, és Pózvai Kiara társaként.

„Nagyon nehéz két ilyen nehéz számot leúszni egymás után, a váltóra mégis úgy tekintek, hogy az egy örömúszás volt mindannyiunknak. Nagyon jó csapatunk van, és a jövőben a teljesítményünk tovább fog javulni. Óriási biztatást kaptunk a nézőktől, örök élmény marad ez a nap"


Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!