Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

A várost is megmozgatja az EYOF

Rengetegen nézték a győri Dunakapu téri óriáskivetítőn is a XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál vasárnapi esti nyitóceremóniát. A meghökkentően látványos, a kultúránk számos szegletét felvonultató, lendületes műsor végén Steve Aoki, japán-amerikai sztár dj csapott egy olyan bulit, ahol a különböző nemzetek sportolói a küzdőtéren együtt táncolva alapozták meg az előttünk álló hét hangulatát.

Az ETO Stadionban tizenhatezer néző – köztük az ötven résztvevő ország sportolói – kapcsolódtak be a műsorba ledes karkötőikkel: a zászlók, vihar és csillagok jelentek meg többek között a speciális eszköz segítségével. A műsort közvetítette a Duna World csatorna, a Dunakapu téri vásárvárosban pedig szintén több ezren követték a látványos ceremóniát, melynek egyik csúcspontja a lánggyújtás volt: a színpadon elhelyezett hatalmas Győr felirat ipszilonjában Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok úszó gyújtotta meg az EYOF-lángot.


Elkezdődött tehát Magyarország első olimpiai eseménye, hétfőtől tíz sportágban, 130 versenyszámban vetélkednek a 14-18 év közötti fiatalok. Győrben az egy hét alatt 50 országból 2.500 sportoló versenyez és képviseli hazáját, a magyar színeket 152 fiatal versenyző.
A Dunakapu téri vásárvárosban pedig minden nap, 14-22 óráig változatos programokkal, kézműves vásárral, magyar ínyencségekkel és esti partikkal várják az érdeklődőket.

Z. A.
Fotó: Nagy Ferenc

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!