Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Abda és Börcs is fogadta az EYOF-lángot

Az Európai Ifjúsági Olimpia Fesztivál lángjának országjáró körútja lassan véget ér, s ma már ismét a megyénkben köszönthettük. Abda és Börcs is fogadta a fáklyát, fotósunk pedig a helyszínen járt hogy megörökítse a vissza nem térő pillanatokat!

Egyre közelebb július 23-a, amikor végre elkezdődik az esemény, amelyre már olyan régóta készül Győr, és amelyet már nagyon régóta várunk. Az Európai Ifjúsági Olimpia Fesztivál a sport és közösség ünnepe, ahol a fiatalok megtapasztalhatják az élsporttal járó hangulatot, feszültséget, örömöt és összefogást.

Az EYOF-lángja Rómából érkezett meg Győrbe, hogy a Városháza elől induljon el országjáró útjára. Bebarangolta a Hugoo és csapata Magyarországot, ma pedig ismét hazaérkeztek a megyébe. Ma Ikrény, Rábapatona, Enese, Kóny, Börcs, Öttevény, Kunsziget, Mosonszentmiklós és Lébény volt az cél.

O. Jakócs Péter fotóriporter Abdára és Börcsre kísérte a lángot, ahonnan remek fotókkal jelentkezett. Az eseményre sokan voltak kíváncsiak, s köztiszteletben álló emberek is kivették a részüket a futásból. Abdán Szabó Zsolt polgármester, Mehlmann Ibolya válogatott kézilabdázó, Csertői Aurél, korábbi kiváló labdarúgó, jelenleg kiváló edző, Darázs Ádám testépítő és kisfia is futott a fáklyával, természetesen további vállalkozó szellemű sportbaráttal kiegészülve.

Börcsön is jelen volt Rácz Róbert polgármester, aki szintén kezébe vehette az EYOF-fáklyát. Külön érdekesség, hogy a lovassportjáról is ismert Börcs egy négylovas fogattal is tisztelgett az eseménynek, különleges élmény nyújtva ezzel a lángot kísérő kis csapatnak. Ugyancsak páratlan pillanat volt, amikor a Börcsi Tűzoltó Egyesület egyik oszlopos tagja tűzoltó-szerelésben futott a lánggal.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!