Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Audikkal szállítják az olimpiai fesztivál vendégeit

Ami jó Győrnek, az jó az Audinak is – ezekkel a szavakkal adta át Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a fesztivál egyik helyszíneként szolgáló Audi Aréna előtt Borkai Zsolt polgármesternek azoknak Audi modelleknek a kulcsait, amelyekkel a német világcég magyarországi gyára támogatja a győri rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált.

– Közel áll hozzánk az olimpiai eszme, ezért a társadalmi kötelezettségvállalásunk szellemében szívesen járulunk hozzá ennek a nagyszabású rendezvénynek a sikeréhez. Öröm számunkra, hogy négykarikás modelljeink a fesztivál teljes idején garantálják a vendégek eseményhez méltó színvonalas szállítását – fogalmazott Peter Kössler.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere, az EYOF szervező bizottságának elnöke köszönetet mondott az Audi Hungariának azért a kiváló partnerségért, ami hosszú évek óta jellemzi az önkormányzat és a vállalat kapcsolatát, és ezúttal az EYOF esetében újabb léptékben ölt testet.

– Az EYOF lebonyolítása az állami és az önkormányzati szerepvállalás mellett, csak úgy tud sikeres és színvonalas lenni, hogy vannak társadalmi felelősségvállalásban élen járó cégek, amelyek az esemény mellett állnak. Az Audi Hungaria gyémántfokozatú támogatóként, prémium kategóriás logisztikai partnerként az egyik legnagyobb, a magas minőséget képviselő szponzora az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak, amely a tehetséges fiatalok európai léptékű megmérettetése, és biztos vagyok benne, hogy nemcsak Győr és Magyarország, hanem az Audi jó hírét is elviszi 50 országba – mondta a polgármester.

A motor- és járműgyártó vállalat az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos járműszállítójaként összesen 75 járművel, köztük Audi A3, A4, Q7 és Volkswagen Multivan modellekkel járul hozzá hazánk első olimpiai eseményének sikeréhez.

Borkai Zsolt: Startra készen állunk

Az eseményen a közelgő fesztiválról készítettünk villáminterjút Borkai Zsolt polgármesterrel.

– Nyugodtnak látszik a fesztivál előkészítésének finisében. Van oka rá?
– Van. Pár napja ismét végigjártam valamennyi helyszínt, a létesítmények készek, a kiegészítő munkálatok folynak, felhúzták már az étkezi sátrat és a szurkolói sátrat is. Minden pontosan a terv szerint halad, persze a nyitás közeledtével majd biztosan idegesebb lesz a hangulat, de ez a stressz kell is ahhoz, hogy minden sikerüljön. Startra készen állunk.

– Hogy látja, mennyire fogadta el a város magáénak ezt az olimpiai fesztivált?
– Az érdeklődés alapján úgy gondolom és tapasztalom, hogy elfogadta. A sportesemények belépő jegyei gyakorlatilag elfogytak, kivéve azt a harminc százalékot, melyet tudatosan tartottunk vissza. A nyitó ünnepség iránt is nagy az érdeklődés. Sokan nézték meg – egyelőre kívülről – a létesítményeket, s akinek sikerült bekukkantania az épületbe vagy az atlétikai centrumba, az teljesen meglepődött azon, hogy micsoda igényes, színvonalas pályák épültek fel itt, nyugodtan mondhatom, világszínvonalon.

– A kérdés az, mi lesz velük a rendezvény után?
– Amikor pályáztunk erre a rendezvényre, azzal az igénnyel tettük: nagyszabású létesítményeket tudunk Győrbe hozni, de ennek csak akkor van értelme, ha később is érdemi funkciót kapnak ezek a pályák, épületeket. Pár hónappal ezelőtt már eljutottunk addig, hogy konkrét kéréseket kaptunk külföldiek és magyarok edzőtáborozásához. Az adottságaink kiválóak, minden együtt van, s e miatt már most nagy az érdeklődés a sportolók, főként az atléták körében. Azt se felejtsük el, hogy a GYAC különböző sportágakat űző több ezer gyereke ilyen fantasztikus körülmények között készülhet napról napra. Meggyőződésem, hogy a minőségi és az egészségünk érdekében különösen fontos tömegsport méltó otthonra talál. Természetesen a csarnokok sokféle más rendezvénynek is az alkalmas, vonzó helyszínei lehetnek.

– Milyen sportversenyeken látjuk majd a helyszínen? Gondolom a tornát nem hagyja ki.
– Persze, hogy nem, de az úszást is megnézem, sőt úgy tervezem, hogy valamennyi sportág versenyeire elmegyek. Kár volna kihagyni bármit is.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!