Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Az egész ország megszerette Hugoot

Az EYOF hivatalos kabalafigurája Hugoo a győri vaskakas legendája alapján született és hamar népszerűvé vált nem csak a sportszeretők és a helyiek, hanem az egész országban. Ideje volt, hogy kicsit mi is beszélgessünk vele.

Hugoo 2014-ben született meg, a Budapesti Utazási Kiállításon, onnantól hivatalos kabalája a győri Európai Ifjúsági Olimpia Fesztiválnak. Hamarosan egyre több helyen lehetett találkozni a kis figurával, kabalatárgyak, plüssök és persze életnagyságú jelmezekben. Ahhoz, hogy Hugoo életre kelljen, természetesen kellettek lelkes önkéntesek, akik vállalták: mindenkivel megszerettetik a kedves kakast.

Tóth Bence a Városi Diákfórum tagja, szívesen jelentkezett önkéntesnek:

– Szeretem a vidámságot, a szórakoztatást, szívesen vállaltam el a lehetőséget amikor szóltak, hogy Hugoonak lehet öltözni – kezdte a fiatalember. – Vicces feladat, bár tény, hogy elég meleg van ebben a jelmezben. Hugoo sikere sok mindenen múlik, de alapvetően egy szerethető, kedves figura, egyáltalán nem ijesztő. Ráadásul sikerült olyan csapatot összeválogatni, akik szeretik a vidámságot, a mókát és a gyerekekkel is bánni tudnak.

Horváth Martin és Tóth Bence, két Hugoo

Hugoot tényleg a gyerekek zárták leginkább szívükbe, amerre járt, rengeteg ölelést kapott, közös fotók készültek és mosoly, kacagás kísérte az útját. Ugyanis Hugoo kísérte az EYOF-fáklyát, végig az országban.

– Számos településen jártunk, mindenhol felkészültek az EYOF-láng fogadására. Színes műsorok, rengeteg önkéntes futó várta csapatunkat, jól éreztük magunkat. Enni, innivalóval készültek, hihetetlen szeretet kísért minket mindenhol – folytatta Bence.
Összesen 20 hatalmas plüss Hugoo van, Horváth Martin is gyakran ölti magára valamelyiket. Általában párban járnak a helyszínekre, így tudnak segíteni egymásnak. Természetesen az EYOF idején is pörög tovább a kabalafigura, a versenyhelyszíneken, az olimpiai faluban és bárhol találkozhatnak vele a sportolók, a kísérők és természetesen a győriek is.

HAK
Fotó: HAK

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!