Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Az EYOF megrendezésével csak profitálhat a város

 

Több éves kitartó munka előzte meg az idei grandiózus sportesemény, a Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) megrendezését. Győrött az elkövetkező napokban Európa ötven országának 14-18 éves fiatal versenyzői mérik össze tudásukat. Az előkészületekben, lebonyolításban tevékenyen vesz részt a győri Látogatóközpont is.

A legfontosabb feladatokat összegeztük az intézmény vezetőjével Szalai Andreával, kulcsszavak mentén.

Jegy- és termékértékesítés: A győri Látogatóközpont elsődleges feladata a jegy-, illetve az EYOF hivatalos szurkolói termékeinek értékesítése. Ezek nemcsak a belvárosban, de a versenyhelyszíneken: az Audi Arénában, az Olimpiai Sportparkban, az Egyetemen forintban és euróban is megvásárolhatók. A termékek elérhetők a webshopon keresztül is, www.shop.gyor.eu, bankkártyával és PayPal-lel. Természetesen a legkeresettebb szuvenír Hugoo, az EYOF kabalafigurája.

Friends and Family: A külföldi versenyzők hozzátartozói, barátai, mint potenciális turisták mozognak a városban. Éppen ezért az intézmény kidolgozta a Győr kártya rendszert, https://www.gyorcard.com/. Ez a 21. századi szolgáltatás összefogja a városi turisztikai kínálatát, az internetes rendszer egyik helyszínről a másikra navigálja a felhasználókat. A rendszert most, az EYOF ideje alatt tesztelik. Örömmel jelentjük, már megvan az első Győr Card tulajdonosa is.

EYOF - imázsépítés: Az EYOF megrendezésével a város, az ország csak profitálhat. Győr neve gyakorlatilag már összeforrt az eseménnyel. A fesztivállal sportdiplomáciailag is csak nyer a régió, hiszen az új létesítményekkel a jövőbeli edzőtáborok megrendeléseit alapozhatja meg a város.

EYOF - személyes ügy: Szalai Andrea mosolyogva beszél az országos fáklyafutás élményeiről. Győrt képvieslhette, hiszen a lánggal bejárta Szeged és Pécs környékét. A történelmi eseményt rengetegen várták nagy örömmel és szeretettel, lelkes gyerekek futottak kilométereket az EYOF szimbólumával. Az országos fáklyafutás örök élmény marad számukra.

Munka, munka, munka
A sportot szerető intézményvezető az esemény hivatalos vasárnapi megnyitóját már nagyon várta. Azt, hogy munkatársaival, mint szurkolók szagoljanak bele a versenyekbe, azt az elkövetkező egy hét gyakorlata adja meg, hiszen rengeteg munka vár rájuk az EYOF ideje alatt. „Győr történelmet ír, boldogsággal tölt el, hogy ennek tevékenyen is a részesei vagyunk!"

Farkas Mónika
fotó: Havasi Melinda

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!