Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Az EYOF-on is a jelvény az egyik legnagyobb kincs

Az olimpiákon, – az érmeket kivéve – bármelyik ereklyénél többet érnek a külön erre az alkalomra készített jelvények, vagyis a pin-ek.

A különböző országok küldöttségei általában alaposan felpakolnak ezekből az emléktárgyakból, amiket aztán cserélgetnek társaikkal, így színesítve és gyarapítva a gyűjteményt. A pin-ek népszerűek a nézők, az újságírók és a versenyzők között is. A sportolók, önkéntesek közül legtöbben az akkreditációs kártyájuk tartóját díszítik a jelvényekkel. Szilli Nóra válogatott cselgáncsozó önkéntesként segíti a judoversenyek lebonyolítását. Ő is naponta cserél újabb és újabb darabokat.

– Nagyon sok világversenyről vannak kitűzőim, de egy ilyen nagy sporteseményen sokkal több érdekes, és számunkra értékes jelvényt megszerezhetünk. Mi főleg versenyzőkkel cserélünk, de az edzőknél is mindig tele a zseb ezekkel az emléktárgyakkal. Az előző napokban a Belvárosban, a fun zone-ban és az olimpiai falunál tudtunk a legtöbb kitűzőt beszerezni. Remélem egész szép gyűjtemény jön össze mindegyikünknek az EYOF végéig – zárta a sportoló.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!