Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Béke, boldogság és igazságos küzdelem – EYOF

A városban lépten-nyomon találkozhatunk EYOF pólót viselő önkéntesekkel. A GyőrBike-n tekerő Talhát a Jedlik utcában állítottuk meg.

A török fiatalember tavaly járt először Magyarországon. Nem kell mondani, a 21 éves Talha első látásra beleszeretett hazánkba. Akkor hallott arról, hogy Győr 2017-ben ifjúsági olimpiai fesztivált rendez. Miután hazatért, az interneten begyűjtött minden információt a sporteseménnyel kapcsolatban. A török fiatalember nagyon megkedvelte a magyarokat, imádja a sportot, hisz az olimpia szellemiségében. Elhatározta, önkéntesként szeretne hozzájárulni az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) sikeréhez. Az előkészületekkel kapcsolatba elmondta, minden kérdésére azonnal választ kapott, szervezett formában ment a kapcsolatfelvétel és a regisztráció is. Talhát belevágott a nagy kalandba, így szerdán Győrben érkezett, csütörtöktől pedig az Akkreditációs Központ munkáját erősíti.

Talha már most barátokra lelt, egyből megtalálta a közös hangot a magyar, az amerikai, a vietnámi vagy éppen a cseh önkéntesekkel. Nagyon élvezi a nemzetközi közeget, számára az EYOF a népek közti békét hirdeti a sport, a kultúra nyelvén. Mikor a versenyekről érdeklődtünk elmondta, hogy a török küldöttségnek drukkol elsősorban, ha ideje engedi meg is fogja nézni a versenyeiket. Bízik az övéi jó szereplésében, hiszen hazájának csapata felkészülten érkezik a győri EYOF-ra.

Búcsúzik, felpattan a GyőrBike nyergébe és elhajt, de előtte elárulta: szerencsések vagyunk, hogy van ilyen szolgáltatás a városunkban. Bár imád tekerni, Isztambulban nem vállalkozna erre, az őrült forgalom és a türelmetlen sofőrök miatt. A győri szolgáltatás azonban nagyban megkönnyíti a közlekedését, gyorsan eljuthat vele egyik helyről a másikra.

Farkas Mónika
Fotó: Havasi Melinda

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!