Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Berecz Blankáé az első magyar arany és az első EYOF rekord Győrben!

Győr első EYOF-rekordjára nem kellett sokat várni, hiszen az úszóknál az egyik előfutamban máris ünnepelhettek egy csúcsdöntést a szurkolók hétfőn délelőtt.

A 200 méteres női pillangóúszásban Berecz Blanka adta át az addigi legjobb időeredményt a múltnak. Ezen a fantasztikus teljesítményen még tudott javítani a fináléban és megszerezte Magyarország első aranyérmét Győrben. Güttler Károly olimpiai ezüstérmes úszólegenda tanítványa 2:11:26-os idővel nyert a spanyol Ana Maria Lamberto Garcia előtt.

„Nagyon elfáradtam, az utolsó öt métert nagyon nehezen éltem túl" - kezdte levegő után kapkodva nyilatkozatát a győztes.  „Az előfutam után számítottam a végső győzelemre, nem gondoltam, hogy ennyire szoros lesz. A taktika nagyon egyszerű volt, az elejétől a végéig nyomni kell, aztán a harmadik 50-nél robbantani.

– Egész évben erre készültem, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült. Az egyéni legjobbamat nem tudtam megjavítani, de nem vagyok szomorú egyáltalán emiatt. A hangulat leírhatatlan, az elejétől a végéig hallottam ahogy buzdítanak, rengeteg plusz energiát adott. Köszönöm mindenkinek!"

Fotó: Mekli Zoltán

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!