Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

EYOF
2017 Győr

2017. július 23 – 29.

2017. július 23 – 29.

Már csak
00
nap
van hátra.

Bevezető

Tisztelt Elnök Úr, Tisztelt Európai Olimpiai Család!

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy lehetősége nyílik elnyerni a 2017-es Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát. Ez a pályázat kiemelkedő fontosságú egész Magyarország számára, mivel az Olimpiai Játékok és az Olimpiai Eszme mindig kiemelt szerepet játszottak országunk történetében. Ezt jól bizonyítja a 2012-es Londoni Olimpia éremtáblázata, amelyen kis országunk a fantasztikus 9. helyezést érte el.

A 2017-es Nyári EYOF rendezésének lehetősége tovább erősítheti a sport és az utánpótlásnevelés jelentőségét. Nagy öröm lenne számunkra, ha az egész Olimpiai Családot Győr városában üdvözölhetnénk 2017-ben, és megmutathatnánk nekik Magyarország és Győr értékeit.
Az elmúlt időszakban kollégáimmal keményen dolgoztunk a pályázati dokumentáción, és nagyon örülnénk neki, ha folytathatnánk ezt a munkát a szervezési feladatokkal.
 
Tisztelt Elnök Úr, az Európai Olimpiai Család tisztelt tagjai, szeretném kérni az Önök megtisztelő támogatását, és garantálom, hogy az Olimpiai Család felejthetetlen élményekkel fog távozni Győr városából a 2017-es Nyári EYOF megrendezését követően.

Borkai Zsolt

Győr város polgármestere
a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
 

Fáklyafutás program

Fáklyafutás program

Rendező

GyőrGyőr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria Győr Projekt GyőrSzol Scitec

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Chango Friesland QP  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Coop Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Ceres Csipet snack Dr. Orto Édes Napok EudentHatos és társa MC Donalds Palatia Roland Divatház Vill-Korr

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!