Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Biztonsági rendszer

Győr Magyarország egyik legbiztonságosabb nagyvárosa. Az EYOF idejére a Szervező Bizottság minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a rendezvény nyolc napja valóban a közös eredményekről és élményekről szóljon.

Győr városának nagy tapasztalata van tömegeket megmozgató rendezvények lebonyolításában, valamint az ezekhez tartozó biztonsági és katasztrófavédelmi tervek elkészítésében. Az EYOF-hoz minden részletre kiterjedő biztonsági terv készül, melynek részleteit a szakhatóságokkal (rendőrség, katasztrófavédelem, mentők) közösen dolgozza ki a Szervező Bizottság és a megvalósításban a biztonság- és vagyonvédelmi cégek, valamint a polgárőrség is részt vesz. Minden akkreditált fényképes akkreditációs kártyát kap, melyen szerepel a jogosultsági kód, amely meghatározza a versenyek helyszíneire, az Olimpiai falukba, illetve az egyéb színhelyekre való bejutás jogosultságát.

Biztonság az Olimpiai falukban

Az Olimpiai faluk bejáratainál biztosítva lesz, hogy kizárólag akkreditált versenyzők, csapattisztségviselők és egyéb a csapatokhoz tartozó személyek léphessenek be, és jussanak át a szigorú biztonsági ellenőrzéseken. Az Olimpiai faluban a bejutást követően a szabad mozgás már biztosított. Az Olimpiai falu az EYOF időtartama alatt 0-24 óráig őrzés alatt áll. 

Biztonság a sportlétesítményekben 

A sportlétesítményekben és a sportolók által használt területeken a biztonságot a Szervező Bizottság a rendőrséggel, a polgárőrséggel, valamint helyi biztonsági cégekkel együttműködve biztosítja. A versenyek helyszínein biztonsági terület kerül kijelölésre, ahova csak a sportolók, illetve edzőik léphetnek be.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!