Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

EYOF
2017 Győr

2017. július 23 – 29.

2017. július 23 – 29.

Már csak
00
nap
van hátra.

Biztonsági rendszer

Győr Magyarország egyik legbiztonságosabb nagyvárosa. Az EYOF idejére a Szervező Bizottság garantálja a helyszíneken a sportolók, a résztvevők és a kísérők biztonságát, valamint a rendezvény zavartalan lebonyolítását. Minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a rendezvény nyolc napja valóban a közös eredményekről és élményekről szóljon.

Győr városának nagy tapasztalata van tömegeket megmozgató rendezvények lebonyolításában, valamint az ezekhez tartozó biztonsági és katasztrófavédelmi tervek elkészítésében. Az EYOF-hoz minden részletre kiterjedő biztonsági terv készül, melynek részleteit a szakhatóságokkal (rendőrség, katasztrófavédelem, mentők) közösen dolgozza ki a Szervező Bizottság és a megvalósításban a biztonság- és vagyonvédelmi cégek, valamint a polgárőrség is részt vesz. Minden akkreditált fényképes akkreditációs kártyát kap, melyen szerepel a jogosultsági kód, amely meghatározza a versenyek helyszíneire, az Olimpiai falukba, illetve az egyéb színhelyekre való bejutás jogosultságát.

Biztonság az Olimpiai falukban

Az Olimpiai faluk bejáratainál biztosítva lesz, hogy kizárólag akkreditált versenyzők, csapattisztségviselők és egyéb a csapatokhoz tartozó személyek léphessenek be, és jussanak át a szigorú biztonsági ellenőrzéseken. Az Olimpiai faluban a bejutást követően a szabad mozgás már biztosított. Az Olimpiai falu az EYOF időtartama alatt 0-24 óráig őrzés alatt áll. 

Biztonság a sportlétesítményekben 

A sportlétesítményekben és a sportolók által használt területeken a biztonságot a Szervező Bizottság a rendőrséggel, a polgárőrséggel, valamint helyi biztonsági cégekkel együttműködve biztosítja. A versenyek helyszínein biztonsági terület kerül kijelölésre, ahova csak a sportolók, illetve edzőik léphetnek be.

Rendező

GyőrGyőr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria Győr Projekt GyőrSzol Scitec

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Chango Friesland QP  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Coop Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Ceres Csipet snack Dr. Orto Édes Napok EudentHatos és társa MC Donalds Palatia Roland Divatház Vill-Korr

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!