Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Boogie woogie parti vár este a Dunakapu téren!

A boogie woogie magyarországi nagykövete, Dániel Balázs ad koncertet triójával és Pleszkán Écska énekesnővel kedden 20.30-tól a Dunakapu téri vásárváros forgatagában.

Balázs művészneve nem véletlenül Mr. Firehand, hiszen szinte lángra kap keze alatt a zongora. Elképesztően pörgős és vidám zenére számíthatunk tőle most is! Úgy tartja, a zene legnagyobb ereje, hogy nemzeteken és kultúrákon átível, egy olyan univerzális kommunikációs nyelv, amit mindenki megért. A dalok nyelve a stílusból adódóan egyébként is az angol, s Balázs biztos benne, hogy a rengeteg vendéggel is megtalálják a közös hangot, ott, ahol a legjobban szeret koncertezni: a szülővárosában, Győrben. „Nem csak a sport területén, hanem a kultúrában is nagyon színes a repertoár a városban, örülök, hogy képviselhetem a várost és bemutahatom a kultúránk egy szeletét" - mondta el.

Tegnap, azaz hétfőn este az Esti Egyenleg lépett fel a Dunakapu téren. Rengetegen buliztak a '70-80-90-es évek és napjaink legnagyobb slágereire. Nemzetközi közönség látogatott ki az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál kísérőrendezvényére, például sok külföldről érkezett szülő kapcsolódott ki a győri Belvárosban.

Kedden 14-22 óráig ismét várják a standokon és a faházakban a látogatókat kézműves portékákkal és magyar street foodokkal, például lángossal, töki pompossal, rétessel és kürtős kaláccsal a kilátogatókat. 15 órától barokk ügyességi vetélkedőn játszhattok, 20.30-tól pedig indul a boogie woogie!

Z. A.
Fotó: O. Jakócs Péter

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!