Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Bronzérmes az ifjúsági leány kosárlabdacsapat

Bronzérmet szerzett a leány kosárlabda-válogatottunk a XII. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál utolsó versenynapján, Utrechtben.

A magyarok az oroszok ellen 80-61-re győztek, így válogatottunk a nyolc európai csapat között a harmadik helyen zárt. A torna során egyedül a tornagyőztes csehektől szenvedtünk vereséget, az elődöntőben.

Judóban pénteken két magyar fiú és egy leány lépett tatamira. A +70 kilogrammosok közt Kárpáti Emese az első találkozó során brit ellenfelétől kikapott, így helyezetlenül zárt. Nem járt jobban a 90 kilogrammos Rudinszky Ádám sem, aki a második fordulóban maradt alul szlovén riválisával szemben. 

Fábián Attila (+90 kg, a képen) a második fordulóban lépett először küzdőtérre, ahol bolgár ellenfelét legyőzte, majd az elődöntőben nem bírt a holland Spijkerssel, így a reményágon folytathatta a küzdelmet, ahol a román Croitoru jobbnak bizonyult nála, így a 7. helyen fejezte be a versenyt.

A magyar válogatott egy arany- (Pupp Réka), egy ezüstéremmel (Gercsák Szabina), egy ötödik (Balázs Nikoletta) és egy hetedik hellyel (Fábián Attila) zárta az utrechti fesztivált, Magyarország a résztvevő negyvenöt ország között az éremtáblázat ötödik helyén végzett, Oroszország (4 arany, 0 ezüst, 2 bronz), Hollandia (3, 0, 5) és Grúzia (2, 3, 2) mögött.

A leány kézilabda-válogatottunk az 5. helyért léphetett pályára Svédország ellen. A két válogatott a selejtezők során már találkozott, akkor nem bírtak egymással. A zárónapon az első félidőben még csak egy góllal vezettek a skandinávok (13-14), de a végére elfáradtak a magyarok, akik 28-20 arányú vereség mellett 6.-ok lettek. 

Pénteken késő délután még a tornászokért, atlétákért és az úszókért szurkolhatunk.

A XII. Nyári EYOF záróünnepségét pénteken este 20 órától rendezik.

(A felső képen a válogatott a megnyító ünnepség előtt:
fent, balról: Szentendrei Áron (edző), Weninger Virág, Kuttor Enikő, Kiss Virág Csilla, Tóth Timea, Solymosi Noémi, Bakó Patricia, Mészárosné Kovács Andrea (szöv.kap.)
lent: Dubei Debóra Franciska, Nagy Dorottya Zsaklin, Bach Boglárka, Böröndy Dominika, Studer Ágnes, Aho Nina Daniella)

Forrás: MOB / www.mob.hu
Fotók: Kovács Anikó és Pignitzky Dorottya / MOB, judoinfo.hu

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!