Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Bulizzunk együtt a Dunakapu téri zárókoncerten!

Fergeteges zárókoncertet ígér Heincz Gábor, vagyis Biga és zenekara szombaton este fél 10-től a Dunakapu téri vásárvárosban! Előtte, 19 órától az EYOF önkéntesei búcsúznak a színpadon.

Pénteken a győri Hello Kids zenekar alapozta meg a hétvégi bulihangulatot, akik korábbi énekesükkel, az országszerte népszerű Gájer Bálinttal érkeztek. A csapathoz is közel áll egyébként a sport, ők írták az egyik évben a háromszoros Bajnokok Ligája győztes Audi ETO kézilabdacsapat himnuszát.

Szombaton 19 órakor kezdődik a több mint 1.600 önkéntes búcsúztatása, akik az elmúlt héten 18 területen rengeteget tettek azért, hogy Győr sikeres EYOF-ot rendezhessen.
Biga és zenekara 21.30-kor kezd, saját dalokat és feldolgozásokat is hoznak, köztük számos angol nyelvű, igazán bulis számot, hogy együtt ünnepeljük az elmúlt hét sikereit, s emelkedjünk felül a nehézségeken. Játszanak többek között Bruno Marstól és Michael Jacksontól is egy-egy slágert. „Bízom benne, hogy a fiatal sportolók és kísérőik megtapasztalták, mennyire vendégszeretőek vagyunk, s hogy barátokra is leltek itt! Hiszen ez egy olyan ország, azon belül is Győr egy olyan város, amely tele van lehetőségekkel, akár sportolásról, tanulásról vagy szórakozásról legyen szó" – hangsúlyozta előzetesen az énekes.

 

Z. A.
Fotó: EYOF Győr 2017 - Nagy Ferenc

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!