Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

EYOF 2017 Pályázat - Olimpiai falu

Útvonal|EYOF 2017 Pályázat|Olimpiai falu
Tartalmi elemek

Térképek és távolsági adatok

Megközelíthetőség

A két olimpiai falu

Rendezvény helyszínek

Az egyes rendezvény helyszínek elhelyezkedése a "Helyszínek" című tartalmi elemben tekinthető meg.

Távolsági adatok

A távolsági adatok táblázatai nem férnek el egy átlagos felbontású megjelenítőn, ezért - a következő linkekre klikkelve - PDF formátumban tölthetők le, illetve tekinthetők meg.

Távolsági adatok megtekintése, letöltése 1

Távolsági adatok megtekintése, letöltése 2

googleplus_share ugrás az oldal tetejére

Az Olimpiai falu kapacitása és elhelyezkedése

Az Olimpiai falu két helyszínen valósul meg azonos színvonalon. Az egyik helyszín a Győr Városrét városrész, amely csodálatos zöld környezetben, a Mosoni-Duna mellett található területen fekszik, ahol ötszáz új lakás épül, amelyek a rendezvény végeztével utóhasznosításra kerülnek. A másik helyszín a Győr-Révfalu városrészben található, a Széchenyi István Egyetem kollégiumának átalakításával és kétezer fősre történő bővítésével jön létre. Tekintettel arra, hogy a lakóingatlanok építését magánvállalkozó végzi, így a határidős teljesítést a város csak ösztönözni tudja, garantálni nem, illetve a kollégiumbővítés megvalósítására nincs közvetlen ráhatása Győrnek, ezért ha szükséges, akkor a két helyszínen a sportolók teljes körű elhelyezését a kollégiummal és a lakásokkal azonos minőségben, mobilházakban biztosítja. Az egyetemi helyszín szintén egy hangulatos, vízparti környezet, amely maximálisan szolgálja a sportolók pihenését, és hozzájárul ahhoz, hogy az Olimpia résztvevői egy nagy családként vegyenek részt az eseményen, és magukénak érezzék az igazi olimpiai hangulatot, megismerjék egymást, és barátságokat kössenek.. A két helyszín 1,9 km-re fekszik egymástól és a faluk között a vízi összeköttetés is biztosított. A biztonsági intézkedések szigorúak, hiszen a beléptetésnél első számú szempont lesz, hogy kizárólag akkreditált személy léphessen be. A sportolók számára 24 órás orvosi ellátás áll majd rendelkezésre, valamint rehabilitációs szoba szolgálja a kényelmüket. Az Olimpiai faluk területén ingyenes wifi hálózat kerül kiépítésre, amely mindenki számára elérhető lesz. Az őrzött területen belül kimondottan a falu lakói számára élelmiszer és souvenir bolt kerül berendezésre, ahol a legszükségesebb dolgaikat, valamint emléktárgyakat szerezhetik be a résztvevők. Az Olimpiai faluk lakóinak étkeztetése is a faluk területén működő éttermekben lesz biztosítva mindkét helyszínen, azonos színvonalon, valamint szintén itt kerülnek kialakításra a csapatvezetői szobák. Az Olimpiai falukból rendszeres buszjáratok, illetve közlekedésszervező szolgálat segíti a sportolók eljutását a versenyhelyszínekre.

Olimpiai Falu I

Olimpiai Falu II

A szállás minősége

A Szervező Bizottság garantálja, hogy az Olimpiai faluk szállásminősége megfelel legalább egy három csillagos szállás színvonalának. A szobák bútorzata ágyból, szekrényből, asztalból és székből áll majd. Az Olimpiai falu helyszíneinek kialakításánál a város által felkért tervező a legoptimálisabb elrendezésre, a sportolók kényelmének biztosítására törekszik majd.

A szobák mérete

Az Olimpiai falu szobáinak mérete 8-25 m2, annak függvényében, hogy hány személy elszállásolását szolgálja az adott szoba. 

Az ágyak száma

Szobánként 1-4 db egyszemélyes ágy kerül elhelyezésre, igényektől, illetve szobamérettől függően.

A szobák felszereltsége

A Pályázati Bizottság garantálja, hogy legfeljebb négy elszállásolt személyre jut egy WC és egy fürdőszoba. Minden fürdőszoba hideg és meleg folyóvízzel lesz ellátva.

Étkezés

A Szervező Bizottság garantálja, hogy az Olimpiai falukban működő azonos színvonalú éttermekben napi háromszor, széles időintervallumban, az európai konyhának megfelelő, a nemzeti és vallási szokásokat szem előtt tartó, bőséges választékot felvonultató egészséges ételeket szolgálnak fel. Az éttermek reggel 6 és este 11 óra között tartanak nyitva, folyamatos meleg és hideg ételeket biztosítva büférendszerben az érkezőknek. A reggeli várhatóan 6-tól 9.30 óráig, az ebéd 11.00 órától 15.00 óráig, a vacsora pedig 17.00 órától 23.00 óráig fogyasztható el.

Az önkiszolgáló éttermekben leves, több fajta főfogás, köret, zöldség, gyümölcs, desszert, ásványvíz szolgálja majd a jóízű étkezést. Az éttermek mérete, valamint a székek száma biztosítja az egy időben felmerülő étkezési igények rugalmas kiszolgálását, várakozási idő nélkül. Az Olimpiai falukban található éttermek mérete 1500-2000 m2 és 600800 szék biztosítja minden étteremben a résztvevők rugalmas és gyors étkezését.

Azon versenyzők számára, akik egész nap az Olimpiai falukon kívül tartózkodnak, így nincs lehetőségük az éttermekben ebédelni, előrecsomagolt étkezési csomag lesz biztosítva. A versenyhelyszíneken az ásványvíz korlátlan mennyiségben áll az akkreditáltak rendelkezésére.

googleplus_share ugrás az oldal tetejére


Előző Tartalomjegyzék Következő

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!