Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

EYOF 2017 Pályázat - Orvosi/egészségügyi szolgáltatások

Útvonal|EYOF 2017 Pályázat|Orvosi/egészségügyi szolgáltatások
Tartalmi elemek

Egészségügyi szolgáltatás

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház

Győr városa a Nyugat-dunántúli régió egészségügyi ellátásából a legnagyobb mértékben veszi ki a részét. A magyarországi vidéki betegellátási központok csúcsintézményei közé tartozik a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, amely a Semmelweis Egyetem és a Pécsi Orvostudományi Egyetem oktató kórházaként részt vesz az orvos és szakorvos képzésben, továbbképzésben, illetve a Széchenyi István Egyetemmel közösen felsőfokú egészségügyi szakembereket is képez. A kórház NATO minősítéssel is rendelkezik. 

A fekvőbeteg ellátásban 1471 kórházi ágy működik, mely a megyei kapacitás 45%-a, a nyugat-dunántúlinak pedig egyötöde. Tízezer lakosra így 110 ágy jut, ami a kórház nagyobb területre kiterjedő ellátási kötelezettsége következtében jóval nagyobb a megyei és a régiós átlagnál. 

A jelenleg zajló, 2012. év végéig megvalósuló, 40,4 millió eurós uniós projekt keretében új hatszintes, „H” alakú kórházépület-szárny épül, amely 26000 négyzetméter alapterületű és könnyen elérhető lesz, emellett korszerű, centralizált és akadálymentes ellátó-struktúrát teremt.

Az „A” épület tetején helikopter-leszálló került kialakításra 330 négyzetméteren. A „B” épületben 3.800 négyzetméter terület felújítása van tervben.

Kardirex Egészségügyi Központ

A Kardirex Egészségügyi Központ a térség legnagyobb magán-egészségügyi intézménye. 1993 óta nyújt egészségügyi szolgáltatást Győr-Moson-Sopron megye lakosainak. A Kardirex Egészségügyi Központ Győr város egyik központi területén található, a kiváló közlekedési és a jó parkolási lehetőség biztosítja a könnyű elérhetőséget. A Kardirex az EYOF ideje alatt szerződéses partnere lesz Győr városának, és garantálja a minden igényt kielégítő, személyre szabott orvosi ellátást. Térítés ellenében rehabilitációs szolgáltatásokat is nyújt.

googleplus_share ugrás az oldal tetejére

Orvosi szolgálat és rekreációs lehetőség

Az Olimpiai Faluban 24 órás orvosi szolgálat és rekreációs lehetőség biztosított, a versenyhelyszíneken a versenyek ideje alatt folyamatos orvosi jelenlét garantált. 

A versenyhelyszínektől 15 perces távolságon belül elérhető a kórház. 

Az általános segélyhívó szám: 112, a mentőszolgálat azonnal elérhető a 104-es telefonszámon.

Az akkreditált személyek orvosi ellátása az EYOF ideje alatt teljesen ingyenes.

googleplus_share ugrás az oldal tetejére

Vízminőség

Győr városában kiváló minőségű csapvíz várja a sportolókat, mely emberi fogyasztásra tökéletesen alkalmas, folyamatos ellenőrzés alatt áll mind a víz minősége, mind a vízvezetékek hálózata. A győri víz Magyarország különösen finom, ízletes vizei közé tartozik.

googleplus_share ugrás az oldal tetejére

Dopping

Magyarország nagy hangsúlyt fektet a verseny tisztaságának megőrzésére. A dopping ezért kiemelten kezelt terület, így minden sporthelyszínen a WADA szabályainak tökéletesen megfelelő mintavételi helyiség kerül kialakításra. A doppingellenőrzés menete mindenben az EOC által előírt szabályokhoz igazodik. A Magyar Antidopping Csoport (HUNADO), mely WADA minősítés alatt áll, készíti elő a megfelelő körülményeket, és végzi a mintavételt az ausztriai WADA akkreditált seibersdorfi laboratóriumban. A tervek szerint a mintavételi állomás egy vagy több mintavételi toalettből, egy váró és két adminisztrációs helyiségből áll. Az akkreditált kísérők kiválasztását, képzését és felkészítését a HUNADO biztosítja. A minták tárolására és szállítására vonatkozóan a WADA International Standard for Testing (IST) szabályozása az irányadó, így a minták tárolásának és szállításának feltételeit a HUNADO garantálja az EOC előírásaival összhangban.

 A HUNADO támogató levele megtalálható a mellékletek között.

googleplus_share ugrás az oldal tetejére


Előző Tartalomjegyzék Következő

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!