Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

EYOF 2017 Pályázat - Közlekedés

Útvonal|EYOF 2017 Pályázat|Közlekedés
Tartalmi elemek

Információk Győr megközelíthetőségéről

Győr városa az ú.n. aranyháromszögben, Bécs, Budapest és Pozsony között helyezkedik el. A város könnyen megközelíthető, hiszen az M1-es autópálya Budapest-Bécs – Pozsony (M15) szakaszának közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a Bécs-Budapest nemzetközi vasútvonal, a péri repülőtér, és a gönyűi nemzetközi folyami kikötő mellett. Az M1-es autópálya köti össze Győrt Nyugat- és Kelet-Európával, míg az M15-ös út az ÉszakEurópai országokkal biztosítja a közvetlen közúti összeköttetést. A Budapest-Bécs-Pozsony nemzetközi vasúti útvonalon nemzetközi Intercity járatok közlekednek, melyeknek Győr állandó megállóhelye.gállóhelye.

googleplus_share ugrás az oldal tetejére

A közeli repülőterek és Győr közötti távolsági adatok

RepülőterekGyőr (Km)Győr (perc autóval/busszal)Győr (perc tömegközlekedéssel)Szállítási díj (Euro/return/fő)
Bécsi repülőtér VIE 109 75 100 30
Pozsonyi repülőtér BTS 90 60 130 25
Péri repülőtér QGY 18 14 30 0
Budapesti repülőtér BUD 138 110 145 0

A Szervező Bizottság vállalja, hogy a péri (jelenleg nemzetközi légitársaság nem közlekedtet gépet, csak chartel és magángépek használják) és a budapesti nemzetközi repülőtérről térítésmenten szállítja az érkező csapatokat a szállásukra, valamint távozáskor a szállásról a budapesti repülőtérre. Az ajánlott érkezési napok: 2017. július 22, a nyitóünnepség időpontja: 2017. július 23. (vasárnap). Az ajánlott távozási nap: 2017. július 29, a záróünnepség időpontja: 2017. július 28. (péntek). A vízumintézés miatt javasolt érkezési helyszín a budapesti repülőtér. Bécsből, Pozsonyból és Budapestről menetrend szerinti vonat és autóbuszjáratok indulnak Győrbe, míg Pérről buszjáratok biztosítják a helyszínre történő megérkezést.

googleplus_share ugrás az oldal tetejére

Általános információk a közlekedés szervezésről az EYOF ideje alatt

Stratégiai terv

A Szervező Bizottság biztosítani fogja az akkreditált résztvevők díjmentes utaztatását az EYOF ideje alatt a versenyhelyszínek, az Olimpiai faluk, a sajtóközpont és a hivatalos szálláshelyek között.

Távolság és utazási időtartam a helyszínek között

Részletesen lásd, akövetkező tartalmi elemekben:

Szállításhoz szükséges közlekedési eszközök koncepciója

Az EYOF ideje alatt az akkreditált személyek szállítása autóval, mini- és midibuszokkal, valamint buszokkal történik.

Közlekedési eszköz Mennyiség (db)
Busz 50
Midibusz 75
Minibusz 40
Autó 50
 • Résztvevő személyek

  Az akkreditált személyek az EYOF ideje alatt térítésmentesen használhatják az EYOF 2017 logójával ellátott gépjárműveket. Az utazások szervezéséről külön személyzet gondoskodik a különböző helyszíneken kialakított információs pultoknál. Az Olimpiai faluk és a versenyhelyszínek között folyamatos menetrend szerinti EYOF-járat közlekedik. Az Olimpiai faluk és a városközpont között napjában többször biztosít összeköttetést EYOF-járat. A csapatsportágak versenyzői számára az EYOF alatt saját busz áll rendelkezésre, amely biztosítja a szállításukat az Olimpiai falu és a verseny-, vagy edzéshelyszín között. A szállítás elsődlegesen mini-, és midibuszokkal történik majd.

  A Pályázati Bizottság problémamentes közlekedés biztosítására törekszik, és garantálja, hogy az akkreditált személyek számára ez ingyenesen igénybe vehető lesz az EYOF alatt.

 • Hivatalos személyek

  A Pályázat Bizottság garantálja, hogy a hivatalos személyek (bírók, delegáltak, Olimpiai család tagjai) szállítása az EYOF hivatalos helyszínei (hotelek, edzés-, versenyhelyszínek) között magas színvonalon, kényelmes gépkocsik és minibuszok segítségével lesz biztosítva.

 • Média munkatársa

  A Pályázati Bizottság garantálja, hogy a média akkreditált személyei számára az EYOF hivatalos helyszínei között (hotelek, edzés-, versenyhelyszínek, sajtóközpont) a közlekedés minibuszok által lesz biztosítva.

 • Szurkolók

  A szurkolók a város közösségi közlekedését, valamint saját gépjárműveiket tudják használni a rendezvény idején, valamint a helyszínek közelsége miatt gyalogosan is gyorsan eljutnak a kívánt versenyre. A versenyhelyszínek gyors megközelíthetőségének érdekében a győri közösségi közlekedést biztosító vállalat tervezi külön buszjáratok indítását.

googleplus_share ugrás az oldal tetejére


Előző Tartalomjegyzék Következő

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!