Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

EYOF 2017 Pályázat - Technológia

Útvonal|EYOF 2017 Pályázat|Technológia
Tartalmi elemek

Győr technológiai színvonala

Magyarország a 21. századi technológiai követelményeket és vívmányokat követő, magas technikai felszereltséggel rendelkező ország, amelyen belül Győr az egyik leginnovatívabb, legfejlettebb nagyváros. A Széchenyi István Egyetem technikai, telekommunikációs infrastruktúrája, oktatóinak, hallgatóinak technikai képzettsége kiemelkedő, ami szintén garancia az EYOF magas színvonalú technikai hátterére. A városban több helyen ingyenes wifi hálózat érhető el.

Információs rendszer

Az EYOF önálló honlappal rendelkezik majd, amely folyamatosan frissülő adatbázissal, a versenyekről írásos és képes összefoglalót tartalmazó tudósításokkal segíti a minél gyorsabb információáramlást. 

A sportlétesítményekben zajló versenyek eredményei valós időben, percre készen (real time) lesznek elérhetők a versenyirodákban és a weboldalon keresztül. 

Az EYOF ideje alatt a sajtóközpontban a fax, az internet és az online telekommunikációs eszközök a média munkatársai számára mindvégig ingyenesen elérhetőek lesznek (lásd később). 

Magyarországon három mobilszolgáltató működik, melyek teljes körűen lefedik az ország területét mind internet mind telefonos hálózatszolgáltatás szempontjából. 

Az akkreditált személyek számára a helyszíneken ingyenes internet-hozzáférés lesz biztosítva, melyen keresztül a friss eredmények, új információk azonnal elérhetőek lesznek. 

Technikai háttér és akkreditáció

A Szervező Bizottság az EOC-val együttműködve biztosítani fogja a rendezvény magas színvonalú lebonyolításához szükséges akkreditációs és más technikai rendszereket. Mindezekhez a 2017-ben elérhető leggyorsabb és legmagasabb színvonalú technikai háttér biztosítására törekszik. 

Az EYOF 2017-es rendezvénye alatt Győrben online akkreditációs rendszer fog működni. Az akkreditációs kártyát mindenki személyre szabottan, fényképes azonosítással kapja kézbe, ami tartalmazni fogja a belépési jogosultságok kódját. Az akkreditáció menete teljes mértékben megfelel majd az EOC, valamint az EYOF Karta által támasztott követelményeknek, mind jogi, mind minőségi szempontból.

googleplus_share ugrás az oldal tetejére


Előző Tartalomjegyzék Következő

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!