Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Családi program lett a szurkolás

Berki Krisztiánnal az EYOF nagykövetével többször találkozhatunk a verseny hetében, ám a hivatalos protokollprogramja csak szerdán kezdődik, így a kevés szabadidejét kedden arra fordította, hogy családjával együtt megnézze a magyar fiú tornászokat és szurkoljon nekik.

„Igazából vicces így kimondani, de én most szórakozni jöttem a tornacsarnokba. Reggel még edzettem egyet, most pedig már itt vagyunk a családdal. A lányom otthon érzi magát ilyen helyeken, jön-megy, mi pedig szaladunk utána. Bár bevallhatom, hogy nem az az egyhelyben ülő típus, most is addig tudtuk itt tartani a széken, amíg ette a ropit. A mai nap még kötetlen volt, ezért is hoztam el őket, aztán a hét többi napján már több dolgom lesz, így akkor valószínű már otthon maradnak."

Az olimpiai bajnok persze árgus szemekkel figyelte a magyarokat is.

„Kíváncsi voltam a kicsikre, hogy őszinte legyek. Jó dolgokat láttam eddig, úgyhogy bizakodom. Bár nem láttam az előző csoportokat, így pontos összehasonlítási alapom nincs. Nagyon nehéz a dolguk, hiszen az elvárások mellett a hazai közönség a motiváció mellett nyomást is tud jelenti. Szerencsére nagyon intelligens fiatalokról van szó és én is fél szemmel figyeltem rájuk ebben a felhajtásban. Abban adtam tanácsot például, ám azt is inkább az edzőiknek, hogy kicsit zárkózzanak be a verseny előtt és csak magukra figyeljenek. Én például nagy verseny előtt egy hónappal már nem megyek stúdiókba beszélgetni, nagyon szívesen nyilatkozom, de egy fontos esemény előtt ennyivel inkább megkérem, hogy jöjjenek ki hozzám vagy beszéljünk telefonon. Ám úgy láttam jól kezelték ezek a dolgokat, remélem a befektetett energia kijön náluk."

Cs. D.
Fotó: EOYF Győr2017 - Havasi Melinda

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!