Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Deák-Bárdos: Olyan a hangulat mint a nagy olimpiákon

Deák-Bárdos Mihály a birkózósport történetének egyik legnagyobb alakja, négy olimpián szerepelt, hatszoros világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok, hússzor nyert magyar bajnoki aranyérmet.

 A miskolci legenda klubja sportolóit kísérte el az EYOF-ra, és azt mondja saját olimpiai tapasztalatait megosztotta a fiatalokkal. Legfontosabb tanácsa az volt, hogy mindenki élvezze az EYOF adta lehetőséget, figyeljen oda a versenyzésre, de ne felejtse el megélni ezt a csodálatos eseményt, hiszen kevés fiatalnak adatik meg, hogy hazai pályán, magyar szurkolók előtt mutathatják meg tudásukat.

„A Miskolci Városi Sportiskola növendékei közül hatan szerepelnek az EYOF-on. Itt van három atlétánk, két judósunk és egy úszónk. A hangulat abszolút olyan mint egy nagy olimpián. Bármerre megyünk sportolókkal találkozunk, lehet ismerkedni. Biztos, hogy nem éri majd váratlanul a legjobbakat egy világverseny atmoszférája a későbbiekben. Fontos, hogy azt is megtapasztalják, hogy milyen az amikor egy egész aréna értük drukkol”

NR

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!