Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Edzőtáborokkal, gyógytornászokkal készülnek a magyar atléták a győri EYOF-ra

Edzőtábor csoportkép

A hétvégén már a negyedik összetartáson vettek részt az EYOF-ra készülő atléták. A meghívottak közül 39 sportoló tudott volt ott Székesfehérváron. A középtávfutók egy része igazoltan hiányzott, ők Medulinban vesznek részt hosszabb edzőtáborban.

A főhadiszállás a minden igényt kielégítő négy csillagos Best Western Plus Lakeside Hotel volt. A szállodában gyógytornász vezetésével egy átfogó szűrővizsgálaton is részt vettek a keret tagjai. Mint megtudtuk, nemcsak sérült sportolók felgyógyulását segíti a gyógytornász vizsgálat, hanem a kisebb-nagyobb mozgásszervi, tartási hibák korai felismerése és kezelése is kritikus fontosságú a sérülésmentes, eredményes felkészülés biztosításához. Éppen ezért minden résztvevő a szükséges korrekciós gyakorlatokat magába foglaló „házi feladatot" kap, melyet minden érintettnek el kell végeznie a tábort követő időszakban. A fejlődést a MASZ gyógytornász stábja ellenőrzi.

A szakágak szerinti edzést a Gyulai Memoriálnak is helyet adó Bregyó Sportcentrumban tartották. Atlétikában a 2001-2002-ben született versenyzők indulhatnak a nyári EYOF-on Győrben. Az atlétikai szövetség már 2014-től kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az EYOF-os korosztály minél több nemzetközi megmérettetésben részesüljön. A fiatalok 2016-ban Olimpiai Reménységek Versenyén indultak Szlovákiában, Csehországban, továbbá korosztályos válogatott viadalokon is segítették a magyar csapat eredményességét.

A győri EYOF-on a magyar csapat 24 atlétát indíthat. A fiúk és lányok indulási aránya nincs meghatározva, de a szövetség arra törekszik, hogy lehetőség szerint fele-fele legyen a nemek aránya. Hogy kik lehetnek a 24 fős magyar csapat tagjai, az a június 30-i nevezési határidőig alakul ki. Ezután már Győrben tervezi a szakvezetés az EYOF-on indulók utolsó edzőtáborát.

(MOB, fotó: Lengyák György)

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!