Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Egészségügyi szolgáltatás

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház

Győr városa a Nyugat-dunántúli régió egészségügyi ellátásából a legnagyobb mértékben veszi ki a részét. A magyarországi vidéki betegellátási központok csúcsintézményei közé tartozik a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, amely a Semmelweis Egyetem és a Pécsi Orvostudományi Egyetem oktató kórházaként részt vesz az orvos és szakorvos képzésben, továbbképzésben, illetve a Széchenyi István Egyetemmel közösen felsőfokú egészségügyi szakembereket is képez. A kórház NATO minősítéssel is rendelkezik. 

A fekvőbeteg ellátásban 1471 kórházi ágy működik, mely a megyei kapacitás 45%-a, a nyugat-dunántúlinak pedig egyötöde. Tízezer lakosra így 110 ágy jut, ami a kórház nagyobb területre kiterjedő ellátási kötelezettsége következtében jóval nagyobb a megyei és a régiós átlagnál. 

A jelenleg zajló, 2012. év végéig megvalósuló, 40,4 millió eurós uniós projekt keretében új hatszintes, „H” alakú kórházépület-szárny épül, amely 26000 négyzetméter alapterületű és könnyen elérhető lesz, emellett korszerű, centralizált és akadálymentes ellátó-struktúrát teremt.

Az „A” épület tetején helikopter-leszálló került kialakításra 330 négyzetméteren. A „B” épületben 3.800 négyzetméter terület felújítása van tervben.

Kardirex Egészségügyi Központ

A Kardirex Egészségügyi Központ a térség legnagyobb magán-egészségügyi intézménye. 1993 óta nyújt egészségügyi szolgáltatást Győr-Moson-Sopron megye lakosainak. A Kardirex Egészségügyi Központ Győr város egyik központi területén található, a kiváló közlekedési és a jó parkolási lehetőség biztosítja a könnyű elérhetőséget. A Kardirex az EYOF ideje alatt szerződéses partnere lesz Győr városának, és garantálja a minden igényt kielégítő, személyre szabott orvosi ellátást. Térítés ellenében rehabilitációs szolgáltatásokat is nyújt.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!