Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Életre szóló élményekkel térnek haza az EYOF versenyzői

Véget ért a XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál. Vasárnap reggel álmosan, de annál boldogabban vártak a buszokra a magyar és külföldi csapatok. Bizony gyorsan pörögtek a napok. Rengeteg éremmel és élménnyel térnek haza.

A montenegróiak bőröndjeikkel már s buszuk felé tartottak, amikor megszólítottuk őket. „Fantasztikus volt ez a hét!"- mondta kissé rekedt hangján a fiatal versenyző, ugyanis kiderült, hogy a tegnapi zárón rengeteget énekeltek. A fiatalok óriásit buliztak Lotfi Begi zenéjére. Nagy volt rajtuk a nyomás, de az EYOF zárónapján kézilabda csapatuk legyőzte Hollandiát, jó volt este kiengedni kicsit a gőzt.

A boldog magyar csapat már a buszon ült. „Teljes mértékben elégedettek vagyunk a szervezéssel, köszönjük Győrnek, hogy itt lehettünk. Találkoztunk győri szurkolókkal, folyamatosan buzdítottak minket, segítségükkel sikerült elérni ezt a fantasztikus eredményt, az éremtábla harmadik helyét". A kérdésünkre, hogy mi volt az EYOF legjobb pillanata: „A török meccs vége!" - hangzott az együttes válasz a kosaras lányoktól.

Fáradtak az Európai Unió Erasmus+ Sport programja által támogatott önkéntesek is a Mobilis előtt. Hajnali kettőkor dőlt álomra a babzsákon Banaság András, aki az elmúlt egy hétben fogta össze az önkéntesen munkáját. Ötszázan már vasárnap hajnaltól rendelkezésre álltak, ha kell segítettek a külföldi delegációnak, minden ment flottul. Vasárnap még ügyeletet tartanak, segítenek az étkező sátorban, a mosodában. A csapat a jövőben is szeretne együtt dolgozni.

A cseh küldöttség fiatal versenyzőit nehéz volt szóra bírni, nem csoda hajnali kettőkor hajtották álomra fejüket. „Túl a mérkőzéseken, a legfontosabb, hogy találkoztunk más ország versenyzőivel" – mondta az egyik lány. „A francia röpisek, a belorusz lányok most az új barátaink. Egy szuper bulival zártuk a győri EYOF-ot."

Lányok, fiúk várunk benneteket vissza Győrbe!

F.M.
EYOF Győr 2017 - Marcali Gábor, Mészáros Mátyás, Havasi Melinda

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!