Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Emberi erőforrás

A korábbi években szervezett számos nemzetközi sporteseményen (triatlon Európa bajnokság 2002., duatlon világbajnokság 2007., kajak-kenu maratoni világbajnokság 2007., női ifjúsági vízilabda Európa bajnokság 2008., judo serdülő világkupa 2010., WUKF Gyerek, Kadett és Junior Karate Európa Bajnokság 2011.) szerzett pozitív tapasztalatoknak köszönhetően a Pályázati, majd pedig a Szervező Bizottság nagy hangsúlyt fektet az önkéntesek munkájára. Önkénteseket biztosítanak a városban és környékén működő sportegyesületek, a nemzeti szakszövetségek, valamint bevonásra kerülnek a győri középiskolák és egyetemek kiváló angol nyelvtudással rendelkező diákjai is. Körülbelül 1000-1200 fő önkéntes részvételére van szükség a verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, akik előzetesen minden részletre kiterjedő felkészítésben részesülnek.

Az oktatási intézmények, amelyek a rendezvény lebonyolítását segítik, a teljesség igénye nélkül a következők:

Középiskolák:

  • Baross Gábor Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola
  • Kazinczy Ferenc Gimnázium
  • Krúdy Gyula Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Középiskola
  • Révai Miklós Gimnázium

Egyetemek:

  • Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar 
  • Széchenyi István Egyetem

A felsorolt nemzetközi sportesemények szervezéséből származó tapasztalatok garantálják, hogy önkéntesnek a megfelelő emberek kerüljenek kiválasztásra. Elsődleges szempont az önkéntesek kiválasztásánál a kiváló idegennyelv-tudás és a szakmai ismeretek (sport, város és közlekedés) lesznek, valamint a szervezőkészség is fontos szerepet fog játszani. Azok az emberek, akik a korábbi sportesemények lebonyolításában már dolgoztak önkéntesként, a csapat tagjait képezik majd, hiszen nekik már van tapasztaltuk. A különböző sportágak versenyeinek lebonyolításában a nemzeti szövetségek szakemberei, valamint a győri és Győr környéki sportegyesületek tagjai kapnak szerepet.

Mivel Győr városa már számos nemzetközi sporteseményt rendezett, rendelkezésre áll az ilyen események megrendezéséhez szükséges mennyiségű tapasztalat és szervezői létszám.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!