Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Értetlenül álltam a történtek előtt

Kedden a fiú tornászok számára elkezdődik az igazi megmérettetés az első versenynappal. A magyarok és a győriek szeme most Mészáros Krisztoferen, Rengei Balázson és Tomcsányi Benedeken vannak.

„A pódiumedzés nem úgy sikerült, ahogy vártam, rossz napot fogtunk ki – mesélte a válogatott edzője Szűcs Róbert. Figyelmetlenségből adódtak a hibák, amik nem a fizikai felkészültségen múltak. Olyan gyerekes bakikat követtek el, mint rossz lábról indulás, vagy másik szer csuklószorítójával lépett fel egyikük a pódiumra. Értetlenül álltuk a történtek előtt, nem tudjuk mitől volt ez a blokk bennük. Ismerték a környezetet, hiszen két hetet itt edzőtáboroztunk, persze az EYOF hangulat más, de szerepeltek már ők nemzetközi viadalokon. Remélem a versenyen ilyen gondunk nem lesz és minden klappol majd. A legfontosabb nap előtt állunk. Tudásra a mezőny nagyon kiegyensúlyozott, nincsen olyan kiugró csapat, akire biztosan rá lehetne mondani, hogy ők kiemelkedőek. Talán az angolok és az oroszok picit előttünk járnak, de ők se minden szeren. Viszonylag egységes tehát a mezőny, így a pillanatnyi forma fog dönteni. Én annyit várok el a fiúktól, hogy hiba nélkül próbálják végrehajtani a gyakorlatokat. Jól kell versenyezni és akkor még bármi lehet, talán még a szerdöntő és az összetett döntő sem nagyon távoli álom."

Cs. D.

Fotó: Kun Zoltán 

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!