Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

EYOF koktéllal várják a belvárosba érkezőket

Több belvárosi üzlet is csatlakozott a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány Európai Ifjúsági Olimpia Fesztivál kampányához. Az akcióban résztvevő vállalkozások számos kedvezménnyel, meglepetéssel várják a magyar és külföldi vendégeket.

A rekkenő hőségben a győri belvárost járva nincs is másra szükségünk, mint egy frissítő limonádéra. A Kisfaludy utcai teraszon találunk rá egy vidám hölgykoszorúra. A Budapestről érkező lányok boldogan szürcsölik az EYOF alkoholmentes koktélt. Az ital dísze a görögdinnye szelet, ami mind ízvilágában, mind hangulatában igazodik a fiatalos győri fesztiválhoz.
„A koktél édes és színes, pontosan olyan, mint az EYOF hivatalos megnyitója" - mondja nevetve Szabó Kitti. A táncosokról kiderül a fővárosból érkeztek a grandiózus eseményre, a vasárnapi hivatalos győri megnyitót már megelőzte egy másfél hónapos próbafolyamat Budapesten. A táncos produkcióban több százan vesznek részt. A lányok nagy örömmel dolgoznak együtt a Győri Balett, a Győri Nemzeti Színház tánckarával és más helyi táncstúdióval. Sietnek is tovább a győri próbára, a szelfi természetesen nem maradhat el. Búcsúzóul még annyit elárulnak, nagyon várják már a vasárnapi gálát, hiszen a világ legkeresettebb dj-vel, Steve Aoki-val egy műsorban fellépni, óriási dolog.

 

A lányok rohannak is tovább, a belvárosi kávézó vezetője Vida Zoltán szedi össze a poharakat, közben váltunk egy-két mondatot. Kiderül, nagy izgalommal készülnek a győri Európai Ifjúsági Olimpia Fesztiválra. A város él és lüktet, tele van fiatallal, önkéntesek róják az utcákat. Vállalkozóként sok turistára számítanak. „Győr történelmet ír. Fontos, hogy ennek tevékenyen is a részesei legyünk!"

Farkas Mónika
Fotó: Havasi Melinda

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!