Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Ez Győr!

Nincs tengerpartunk, nem csücsülünk síelésre alkalmas hegy tetején, de még csak csikósok sem csattogtatják ostoraikat nálunk. Aki először érkezik hozzánk, talán azt gondolja, Győr csak egy város a sok közül. Házak, utak, boltok és gyárak. Aztán, ahogy a látogató jár, kel, tapasztal - mintha egy ízletes ételbe harapna -, csak ennyit mond: Kérek még!

…és kap!

Méghozzá ezer élményt, mert Győr számtalan izgalmas kalandot rejt magában.

Győr Magyarország hatodik legnagyobb települése, közel 130 ezer ember otthona. Kitűnő földrajzi fekvésének, fejlett iparának és szakképzett munkaerejének köszönhetően az ország legdinamikusabban fejlődő, innovatív nagyvárosa. Az aranyháromszögben, Bécs, Budapest és Pozsony között, a péri repülőtér, a gönyűi nemzetközi folyami kikötő, a nemzetközi vasúti útvonal és az M1-es autópálya közvetlen szomszédságában az egyik legnagyobb gazdasági és ipari központtá nőtte ki magát.

Négy folyó találkozásának köszönhetően Győr a „folyók városa”, különleges hangulatát a belvárosban kanyargó Mosoni-Duna, és a város egykori névadó folyója, a Rába adja. Akár tutajon vagy sétahajón is felfedezhetjük Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városát, egy gyalogos séta során pedig történelmi korokat idéző paloták, jellegzetes sarokerkélyek és szobrok között kalandozhatunk. Érdemes ellátogatni a majdnem 1000 éves Bazilikába, mely Magyarország egyik kiemelkedő nemzeti relikviáját a Szent László hermát rejti. A Püspökvár tornyából csodás panorámában gyönyörködhetünk, innét még a 20 km-re fekvő Pannonhalmára is ellátni, ahol az ország 8 UNESCO világörökségi helyszíneinek egyike, a Bencés Főapátság található.

Győr városa ad otthont a világ legnagyobb motorgyárának, az Audi Hungarianak, ami a győri kulturális- és sportesemények legnagyobb mecénása. Az Audi Hungaria Zrt. jelen pillanatban több mint 11 000 embernek ad munkát Győrben, akik az immáron komplex autógyártást lefedő győri gyárban a motorok mellett a  világszerte népszerű AUDI TT-t, A3 Limousine és Cabriot gyártják.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

HugooPost

HugooPost

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!