Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Fábián László: megható volt érezni, hogy a fiataloknak mennyire fontos az EYOF

Fábián László: megható volt érezni, hogy a fiataloknak mennyire fontos az EYOF

Fábián László a magyar küldöttség vezetője előtt nagyjából félórával már az olimpiai falunál volt Győrben. Várta a csapatot szállító négy buszt. Az egykori kiváló öttusázó, Szöul olimpiai bajnoka nagy rutinnal rendelkezik a csapavezetői szerepkörben, 2016-ban Rióban is ő vezette a nemzeti csapatot.

„Minden világversenyen szigorú biztonsági intézkedések vannak, itt is ezt tapasztalhatjuk, de ez nem jelent problémát, türelemmel kivárja mindenki a sorát” - mondta, amikor a fiatalok táskáikkal beálltak a kapuk előtti sorba.

„Mi már többször jártunk itt az elmúlt hónapokban, hetekben az építkezések alatt. Csütörtökön berendeztük a csapatirodát, minden rendben, minden a versenyzők kényelmét szolgálja, de természetesen nem luxuskörülmények között. Bármiben segítek a magyar csapat tagjainak, ha kell táskát cipelek, de inkább a csapat körüli teendőket próbálom összefogni. A kollégák közül mindenki figyel a saját területére. Az étkezéstől a szállításon át a vendégjegyek kiosztásáig mindent. Azt gondoltam, hogy a csapattagokat kevésbé hatja át az olimpiai hangulat. Kellemesen csalódtam, és ez nagyon megható, hogy nekik mennyire fontos ez az esemény. Bízom benne, hogy nagy élmény lesz számukra az EYOF. Ha jól is szerepelnek az csak a hab lesz a tortán”

/Fotó: Oláh Jakócs Péter/

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!