Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Fogadjuk együtt az EYOF-lángot!

Fogadjuk együtt az EYOF-lángot!

Május 24-én, szerdán érkezik meg Rómából az EYOF-láng a Városháza elé. A lángfogadó ceremóniát követően az EYOF-dal szerzője, a The Biebers élő koncertet ad. Forgalomkorlátozás várható...

A láng a péri reptérről Borkai Zsolt polgármester és az EYOF sportági nagykövetei, köztük Berki Krisztián, Görbicz Anita, Jakabos Zsuzsanna, Karakas Hedvig és Pars Krisztián kíséretében érkezik a győri Városháza elé, ahol ünnepélyes keretek között helyezzük el az őrlángot. Erről a lángról gyújtjuk majd meg a fáklyát, amely május 27-én indul országjáró körútjára.

A szerdai ünnepségen fellép a Győri Balett és Szalóki Ági, s felcsendül a hivatalos EYOF-dal is. A The Biebers nem csak az esemény dalát játssza el, de ingyenes 60 perces élő koncertet is ad, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Fogadjuk együtt az EYOF-lángot!

Ez EYOF lángja május 24-én érkezik Győrbe. A lángfogadó ceremónia biztonságos lebonyolítása érdekében a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 17:30 óra és 21:30 óra közötti időben, Győrött, a Szent István úton a Munkácsy út és Baross G. út, az Aradi Vértanuk útján a Révai út (beleértve a Városháza téren lévő buszsávot is) és Szent István út között, valamint a Jókai úton a Révai út és az Árpád út közötti teljes szélességű szakaszán.

A Szent István úton a Teleki Gárdonyi Géza utca kereszteződésétől, Abda irányába haladó pályatesten, a volt bútorbolt és a Teleki László út között a külső forgalmi sávot zárják le, majd ezt követően továbbhaladva a Szent István úton nyugati irányban, a szélső sáv lezárását lépcsősen terjesztik ki a középső sávra is. A Szent István útról csak a Baross Gábor hídon keresztül lehet tovább haladni. A Baross Gábor hídról a Szent István útra, csak jobbra, kis ívben lehet haladni, balra nagy ívben a teljes zárás miatt minden nemű jármű behajtása tilos.

A forgalomkorlátozás az ÉNYKK Zrt. tájékoztatása szerint a következőképp érinti a buszközlekedést:

  • A nyugat felé és felől közlekedő helyközi (regionális és országos) autóbuszjáratok a Baross Gábor híd helyett a 821-es úti felüljárón közlekednek, ezért nem érintik a Győr, Eötvös park megállóhelyet.
  • A Révai Miklós utca és a Jókai utca felől érkező, a Baross Gábor híd illetve az Iparkamara felé közlekedő 1, 1A, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 11A, 12, 14, 17, 17B, 19, 21B, 22, 22B, 30, 30A, 30B, 31 jelzésű  helyi autóbuszjáratok a Városháza illetve a Honvéd liget megállóhelyet követően az Aradi vértanúk útja – Árpád út – Teleki László utca – Szent István út útvonalon kerülik ki a lezárt útszakaszt, megállóhelyeik változatlanok, azonban menetidejük 2-3 perccel nő.
  • A Széchenyi István Egyetemtől 17.15 és 17.30 órakor induló, menetrend szerint a Baross Gábor híd, belvárosi hídfőig közlekedő CITY jelzésű járatok csak a Honvéd ligetig közlekednek.
  • Az 1, 1A jelzésű helyi autóbuszjáratok Újváros felé az Eszperantó út, autóbusz-állomás megállóhelyet követően az Eszperantó út – Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, megállóhelyeik változatlanok, azonban menetidejük 2-3 perccel nő.
  • A 7-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Virágpiac felé a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet követően a Bartók Béla út – Eszperantó út – Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, megállóhelyeik változatlanok, azonban menetidejük 2-3 perccel nő.
  • A 11-es jelzésű helyi autóbuszjáratok Bácsa felé a Malom liget megállóhelyet követően a Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Szent István út, Iparkamara megállóhelyet, viszont megállnak a Révai Miklós utca megállóhely 07-es számú kocsiállásán.
  • A 14-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Liget utca felé a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyet követően a Szent István út – Gárdonyi Géza utca – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Szent István út, Iparkamara megállóhelyet, viszont megállnak a Révai Miklós utca megállóhely 07-es számú kocsiállásán.
  • A 19-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Széchenyi István Egyetem felé a Malom liget megállóhelyet követően a Nádor aluljáró – Révai Miklós utca – Városház tér – Aradi vértanúk útja útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Nádor aluljáró és a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeket, viszont megállnak a Révai Miklós utca megállóhely 06-os számú kocsiállásán.

 

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!