Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Amennyiben az Alapinformációk és Feladatleírások menüpontok alatt nem találtad a számodra szükséges információkat olvasd át a Gyakran Ismételt Kérdéseket!

1. Mikor lesz az esemény és ebből mennyi időre kell elérhetőnek lennem?

Az EYOF 2017 július 23-től 29-ig tart. Kérjük vedd figyelembe, hogy az esemény teljes ideje alatt elérhetőnek kell lenned, azonban több pozíció betöltéséhez hosszabb elérhetőség szükséges. (Ezzel kapcsolatban olvasd el a feladatleírások menüpontot)

2. Mit kapok az időmért és a segítségemért cserébe?

A felejthetetlen emlékek mellett, melyet a hét során szerzel, különleges önkéntes ruhával, valamint egyéb ajándékokkal háláljuk meg az EYOF alatt elvárt precíz, felelősségteljes munkádat. Ezen felül az önkéntességgel töltött időd alatt ingyenes étkeztetést, a munkaidőd után pedig izgalmas programokat biztosítunk számodra!

3. Vidéki/külföldi jelentkezőként kapok támogatást szálláskeresésben?

Igen, ez semmiképpen se tartson vissza a jelentkezéstől! A vidéki/külföldi önkénteseket a szervezők a város több kollégiumában igyekszenek elszállásolni, melyekről további információ később várható.

4. Meddig jelentkezhetek?

A jelentkezés március közepén lezárult, így a regisztrációra már nincs lehetőség.

5. Hány éves kortól lehetek önkéntes?

Akkor tudjuk befogadni a jelentkezésed, ha az Olimpiai Fesztivál megnyitójáig, azaz 2017. július 23-ig betöltöd a 14. életéved.

6. Honnan kapok információkat a következő lépésekkel kapcsolatban?

Nem leszünk mindennapi kapcsolatban veled, de emiatt ne aggódj! Az általad megadott email címen vagy/és az önkéntes portálon keresztül értesítünk a következő lépésekről. Emellett az EYOF 2017 Facebook oldalán szolgálunk további közösségi és önkéntes hírekkel, hiszen a háttérben folyamatosan zajlani fog az előkészületi munka!

7. Mikor tudom meg, hogy mehetek-e az EYOF-ra?

Célunk, hogy minél hamarabb megtaláljuk a legalkalmasabb és legeltökéltebb jelentkezőket annak érdekében, hogy a kiválasztott önkéntesek nyugodtan tervezhessenek, valamint készülhessenek az eseményre. A kiértesítő leveleket március második felétől folyamatosan küldjük az önkénteseknek.

8. Hurrá, kiválasztottak! Ezután milyen teendőim lesznek?

Szeretnénk a sportolók, vendégek, szurkolók és az önkéntesek számára is minőségi szolgáltatásokat nyújtani, melyhez elengedhetetlen az eseményen dolgozók megfelelő betanítása. Ennek keretében a felvételt nyert önkénteseket közvetlenül az EYOF előtti hónapokban személyes és/vagy online képzések keretében készítjük fel az általuk végzett feladatokra. Ezen kívül csak annyi dolgod van, hogy jegyezd be az EYOF-ot a naptáradba és tedd magad szabaddá július végére, hiszen életed egyik legnagyobb élményét biztosítjuk neked Magyarországon, Győrben!

9. Milyen felelősség terhel, ha valami nyomós ok, pl. betegség miatt nem tudom teljesíteni a vállalt feladatot?

Az ehhez hasonló, előre nem látható esetekben a távolmaradás okát jelezni kérjük, felelősség az önkéntes munka jellegéből fakadóan nem terhel. Azonban természetesen az önkéntes program előnyeit (önkéntes ruha, részvételi oklevél, stb.) csak a programon végig résztvevő önkéntesek élvezhetik.

10. Hány órás elfoglaltságot jelent naponta az önkéntes munka?

A funkcionális területek szerint különböző, átlagosan napi 5-8 óra elfoglaltságot jelenthet az önkéntes munka.

11. Még mindig van kérdésem! Kit kereshetek?

Ha továbbra is van kérdésed, keress meg minket az EYOF 2017 Facebook oldalunkon vagy a volunteer@gyor2017.hu email címen, de biztosíthatunk, hogy minden fontos információt időben rendelkezésedre bocsátunk! Köszönjük!

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!