Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

EYOF
2017 Győr

2017. július 23 – 29.

2017. július 23 – 29.

Már csak
00
nap
van hátra.

„Győr az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál révén sokat ad és sokat is kap."

Papírvirág„Győr az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál révén sokat ad és sokat is kap." – fogalmazott Domanyik Eszter a győri polgármesteri hivatal Városmarketing és Programszervezési Főosztályának vezetője.

Kifejtette, a város nagyszerű létesítményekkel gazdagodik, amelyek a jövőben a győriek mozgáslehetőségét bővítik, míg városunkat még inkább megismerik Európában, hiszen már mind az ötven ország jelezte részvételét a győri eseményre. Mint mondta, szeretnék a győrieket is bevonni ebbe a rendkívüli programba, éppen ezért örömteli, hogy már több mint 1200-an regisztráltak önkéntesnek, nagyon népszerű az egyetemi EYOF-kurzus és a középiskolák tematikus osztályfőnöki órái is. A zöld olimpia jegyében a versenyszámok helyezettjei élővirág helyett különleges papírvirágot kapnak, melyet a győriek saját kezűleg készítenek el. A város a kulturális intézményeit is bevonja, a nyitóünnepségen és a versenyek ideje alatt számos kísérőrendezvényt, kulturális programot szerveznek, amelyek hazánk és városunk értékeit mutatják be.

EYOF-kurzus

Rendező

GyőrGyőr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria Győr Projekt GyőrSzol Scitec

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Chango Friesland QP  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Coop Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Ceres Csipet snack Dr. Orto Édes Napok EudentHatos és társa MC Donalds Palatia Roland Divatház Vill-Korr

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!