Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Győr is bemutatkozik az Utazás Kiállításon

Az év legnagyobb turisztikai seregszemléje Magyarországon a Budapesti Utazás Kiállítás. Itt mutatja be városunk is a 2013-as idegenforgalmi kínálatát, de már a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál is megjelenik a nagyrendezvényen

A hazai városok, utazási irodák és a külföldi turisztikai szolgáltatók legnagyobb magyarországi vásárát a Hungexpo Vásárközpontban rendezik 2013. február 28. és március 3. között. Emlékezetes, hogy 2011-ben városunk volt a rendezvény díszvendége, így Győr kiemelt figyelmet kapott. A város standja a következő évben is népszerű volt a látogatók körében, ahol az év programjainak bemutatása mellett látványos kísérleteket láthattak az érdeklődők a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ fifikus fizikusainak prezentálásában.

Az érdeklődőket az idén is elkápráztatják a Mobilis kísérletei, de városunk bemutatkozásának fókuszában ezúttal egy másik izgalmas téma, a győri rendezésű 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) áll majd.

Városunk kínálata az A pavilon 307A standjánál lesz megtalálható, ahol nem csak a Négy Évszak Fesztivál idei programjait ismerhetik meg az érdeklődők, de a városi tematikus csomagokat is bemutatják a Győrbe készülőknek. A standon az olimpiai láng is fellobban, persze egyelőre csak jelképesen, amely a 2017-es EYOF-ot hirdeti majd. Hazánk első ötkarikás rendezvényéről érdekes információkkal gazdagodhatnak a városunk standjához látogatók.

Győr turisztikai fejlesztése a szakmai konferencia során is témaként szerepel, a város idegenforgalmi bevételeinek felhasználásáról szóló előadás megtartására Domanyik Esztert, az önkormányzat Marketing, Turizmus és Kommunikációs Osztályának vezetőjét kérték fel a szervezők. A sok meglepetéssel kecsegtető kiállítás első napján a szakmai rendezvényeket tartják, március 1. péntektől azonban a nagyközönség előtt is nyitva áll a Hungexpo egészen vasárnapig. Az idei év külföldi díszvendége Szlovákia, belföldi díszvendége Nyíregyháza, míg kulturális díszvendége Kalocsa lesz.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!