Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Győrben az EYOF-ról is egyeztetett az Európai Fair Play Mozgalom vezetéseMunkalátogatásra Győrbe érkezett Christian Hinterberger, az Európai Fair Play Mozgalom (EFPM) elnöke és Rácz Katalin (Katarina Raczova), a szervezet kincstárnoka. Az EFPM vezetőit dr. Kamuti Jenő, a Nemzetközi és a Magyar Fair Play Bizottság elnöke és Deregán Gábor a Magyar Fair Play Bizottság főtitkára várta a megyeszékhelyen. 

A vendégeket Bolla Péter, Győr város polgármesteri biztosa és Tibold Petra, a város EYOF-referense fogadta a Városházán. A megbeszélésen az EFPM vezetői bemutatták szervezetüket, illetve vázolták elképzeléseiket az EYOF-on való fair play-megjelenésről. A város képviselői elmondták, hogy minden megjelenést az Európai Olimpiai Bizottsággal egyeztetnek, ugyanakkor támogatásukról biztosították az EFPM képviselőit. A munkamegbeszélést mindkét fél eredményesnek ítélte.

A vendégek a nap folyamán megtekintették az EYOF helyszínei közül az Olimpiai Parkot és az uszodát, valamint bejárták az egyetem területét. Tervek szerint a fair play központi standja a Fun Zone-ban lesz, melynek megvalósításában az EPFM-mel szorosan együttműködik a Nemzetközi és a Magyar Fair Play Bizottság is.

(MFPB/DG)

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!