Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Győri kerékpárosok kísérték a barokk ügyességi verseny résztvevőit

A Dunakapu téri vásárváros vasárnap óta várja az érdeklődőket. A szervezők kísérőprogramokkal hazánk kulturális értékeit mutatják be. Az egyik legnagyobb kedvence a kürtöskalács, de a barokk muzsika is nagy sikert aratott.

A Newby házaspár Helsinkiből érkezett a győri rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra. A kihelyezett asztaloknál Andrew és Elisa jóízűen kóstolgatták sokunk kedvencét, a kürtőskalácsot. Kiderült, nem találtak már Győrött szállást, így minden nap Budapestről ingáznak. Megéri, hiszen fiúknak, a finn csapat tagjának, testközelből szeretnének szurkolni, aki 400 méter gátfutásban indul csütörtökön. A mosolygós pár nagyon megszerette városunkat, a barokk környezet lenyűgözte őket. A Newby család arra is talált időt, hogy versenyző fiúkkal egy jóízűt ebédeljen a Széchenyi téren.

A kürtőskalácsot a külföldiek is imádják

Alighogy lenyelték az utolsó falatot, felcsendült a barokk duda jellegzetes hangja. Korabeli ruhákban vonultak fel a Dunakapu téren a délutánra meghirdetett ügyességi verseny résztvevői. Az EYOF ideje alatt a várost elözönlik a bringások. A vásározók mellett a téren feltűntek a GYAC kerékpár szakosztály fiatal reménységei is.

– Nagyon szurkolunk a magyar csapat győri versenyzőjének, Bajorfi Eszternek. Reméljük két év múlva mi is kijutunk az EYOF-ra, Bakuba" - mondták mosolyogva.

„Mocsárjárás" a barokk ügyességi versenyen

Közben elkezdődött a barokk ügyességi verseny. A mocsárjárás győztese bevehette a várat. A humoros vetélkedővel a szervezők a XXV. Barokk Esküvőre szeretnék a figyelmet felhívni.

Farkas Mónika
 Fotó: EYOF Győr 2017 - Havasi Melinda

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!