Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Helyi, regionális és nemzeti hatóságok támogatása

Magyarország kormánya

A magyar kormány nevében az Emberi Erőforrások Minisztériuma részéről a sportért, a szociálpolitikáért és az egészségügyért felelős államtitkár is támogatatja a 2017-es EYOF megrendezését Győrben. Az elmúlt évtizedekhez képest pozitív előrelépést jelent a támogatás mértékének meghatározásában a sport stratégiai ágazattá nyilvánítása, hiszen még hatékonyabb forrásfelhasználást tesznek lehetővé a 2012-es évben hatályba lépett törvényi módosítások.

Magyar Olimpiai Bizottság

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a legfontosabb sportszakmai támogatója a magyarországi EYOF megrendezésének. A pályázattal is a MOB az egyik legfontosabb küldetését, az olimpiai eszme népszerűsítését kívánja erősíteni. A pályázat támogatottságát és egyben hitelességét erősíti, valamint a rendezvény sikeres lebonyolítását garantálja, hogy a MOB elnöke egyben Győr város polgármestere, egykori olimpiai bajnok sportoló. 

Győr városa

Győr Magyarország legsportosabb városa címet nyerte el a 2010. évben. Az EYOF megrendezése jelentős fejlődést és előrelépést jelenthet Győr és Magyarország számára egyrészt az utánpótlás-nevelés, másrészt az infrastruktúra fejlesztés és a sportturizmus népszerűsítése területén. Ezen okok miatt döntött úgy egyhangúlag a város képviselőtestülete, hogy a MOB-bal közösen pályázatot nyújt be a 2017. évi nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál megrendezésére. 

Győri Széchenyi István Egyetem

Győrben a felsőfokú képzésnek több évszázadra visszanyúló hagyományai vannak. A város legnagyobb hallgatói létszámmal rendelkező egyeteme örömmel áll minden olyan rendezvény mellé, amely a térség fejlődését, a hallgatók komfortérzetének növekedését szolgálja. A sport közösségformáló ereje régóta ismert a túlnyomórészt műszaki, gazdasági és jogi beállítottságú egyetem előtt, hiszen az egyetemi bajnokságokban évről-évre kiemelkedő eredményeket ér el, ezért is támogatja infrastrukturális hátterével az EYOF pályázatot. 

Nyugat-magyarországi Egyetem - Apáczai Csere János Főiskolai Kar

A győri főiskolai kar profilját a pedagógia fakultás mellett leginkább a turizmus, a sport, a rekreáció és az egészségfejlesztés határozza meg. Az intézmény évek óta partnere a városnak a győri rendezvények, nemzetközi versenyek lebonyolításában, ezért nem volt kérdés, hogy az EYOF 2017-es megrendezését is örömmel támogatja a kar.

Sportági szakszövetségek

Az EYOF programjában szereplő sportágak magyarországi szakszövetségei maximális szakmai felkészültségükkel és nemzetközi események lebonyolításában szerzett tapasztalataikkal örömmel támogatják a rendezvény lebonyolítását:

  • Magyar Atlétikai Szövetség
  • Magyar Judo Szövetség
  • Magyar Kerékpársportok Szövetsége
  • Magyar Kézilabda Szövetség
  • Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége
  • Magyar Röplabda Szövetség
  • Magyar Tenisz Szövetség
  • Magyar Torna Szövetség
  • Magyar Úszó Szövetség

A felsorolt szervezetek és szövetségek támogató levelei megtalálhatók a mellékletek között.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!