Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Az interneten osztják meg élményeiket az ír atléták

Az olimpiai falu környékén mindig nagy a nyüzsgés, folyamatosan érkeznek, és indulnak a különböző országok sportolói a versenyhelyszínekre.

A legtöbben a buszokat választják, de vannak akik sétálva teszik meg a szállásuk és a pályák közti távolságot. Az ír atléták gyalog indultak az Olimpiai Sportparkba. Írország sportolóiról, szurkolóiról az a hír járja, hogy mindig jó a hangulat körülöttük. Ez Győrben is így van.

„Természetesen jól érezzük magunkat Győrben, tetszik, hogy van élet a városban, élvezzük ezeket a napokat. A közösségi médián keresztül tartjuk a kapcsolatot a többi spotolóval, és a családtagokkal, otthoni barátokkal, megosztjuk az élményeket velük is. A megnyitóünnepség színvonalából már sejtettük, hogy itt nem mindennapi élmények várnak ránk. A zene különösen tetszett. A csapatunk tagjaitól azt várom, hogy mindenki keményen küzdjön" - mondta a középtávfutó Alexander Boyd.

Fotó: NR

ATLÉTIKA PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!