Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Borkai Zsolt: Az utánpótlás bizonyított a győri EYOF-on

Hétfőn az utolsó külföldi résztvevők is hazautaztak a győri EYOF-ról. Elnéptelenedtek a szállások, a sportcsarnokok, a rendezvények helyszínei. A résztvevők elégedetten távoztak. A szervező bizottság elnöke, Győr polgármestere, Borkai Zsolt is elégedetten nyilatkozott az eseményről.

Mindenki minden poszton tette dolgát, kiválóan látta el a feladatát, egy igazi kis olimpiát rendezett Győr városa. Borkai Zsolt reményét fejezte ki, hogy az itt szerepelt sportolók közül minél többen eljutnak majd a felnőtt olimpiára. Akkor szeretettel emlékeznek vissza Győr városára, ahol először tapasztalhatták meg egy ötkarikás esemény hangulatát.

Örömteli volt látni azt is, hogy a magyar küldöttség milyen jól szerepelt, hiszen az érmet szerzett nemzetek rangsorában csak a kimagaslóan teljesítő oroszok, és az utolsó nap egy aranyéremmel a magyarokat megelőző olaszok végeztek a táblázat élén. Sportolóink hét sportágban végeztek az 1-6. hely valamelyikén.

A nem hivatalos olimpiai pontversenyben (1-6. helyezések) pedig a második helyen végeztek a magyarok. A már említett éremkollekció mellett 13 negyedik, 7 ötödik és 4 negyedik hely is jutott versenyzőinknek.

(MOB, fotó: MOB/Szalmás Péter)

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!