Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

EYOF
2017 Győr

2017. július 23 – 29.

2017. július 23 – 29.

Már csak
00
nap
van hátra.

Győrben az EYOF-ról is egyeztetett az Európai Fair Play Mozgalom vezetéseMunkalátogatásra Győrbe érkezett Christian Hinterberger, az Európai Fair Play Mozgalom (EFPM) elnöke és Rácz Katalin (Katarina Raczova), a szervezet kincstárnoka. Az EFPM vezetőit dr. Kamuti Jenő, a Nemzetközi és a Magyar Fair Play Bizottság elnöke és Deregán Gábor a Magyar Fair Play Bizottság főtitkára várta a megyeszékhelyen. 

A vendégeket Bolla Péter, Győr város polgármesteri biztosa és Tibold Petra, a város EYOF-referense fogadta a Városházán. A megbeszélésen az EFPM vezetői bemutatták szervezetüket, illetve vázolták elképzeléseiket az EYOF-on való fair play-megjelenésről. A város képviselői elmondták, hogy minden megjelenést az Európai Olimpiai Bizottsággal egyeztetnek, ugyanakkor támogatásukról biztosították az EFPM képviselőit. A munkamegbeszélést mindkét fél eredményesnek ítélte.

A vendégek a nap folyamán megtekintették az EYOF helyszínei közül az Olimpiai Parkot és az uszodát, valamint bejárták az egyetem területét. Tervek szerint a fair play központi standja a Fun Zone-ban lesz, melynek megvalósításában az EPFM-mel szorosan együttműködik a Nemzetközi és a Magyar Fair Play Bizottság is.

(MFPB/DG)

Fáklyafutás program

Fáklyafutás program

Rendező

GyőrGyőr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria Győr Projekt GyőrSzol Scitec

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Chango Friesland QP  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Coop Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Ceres Csipet snack Dr. Orto Édes Napok EudentHatos és társa MC Donalds Palatia Roland Divatház Vill-Korr

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!