Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Világvárosok után Győr: szenzációs kezdés az EYOF-on

Világvárosok után Győr: szenzációs kezdés az EYOF-on

A kerékpáros csapatok vezetői tartottak értekezletet hétfőn délelőtt a győri campuson. Itt találkoztunk egy olyan önkéntes csapattal, akik baráti társaságként vesznek részt az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF). Számos sportverseny szervezésében tevékenykedtek már, egyikük az athéni és a pekingi olimpián is ott volt, és azt mondja: a nyitóünnepség minősége és látványvilága is előrevetíti, a győri rendezésű esemény vetekszik a világvárosok által rendezett ötkarikás játékok színvonalával.

„Baráti társasággal jelentkeztem önkéntesnek, már rutinos versenyrendező csapat vagyunk. Iparági sportversenyekre járunk főként, mindegyikőnknek van ugyanis kötődése a villamosenergia-iparághoz" – mesélte Urbán Katalin, a kilencfős csapat egyik tagja. A kerékpárversenyek lebonyolításában segédkeznek, éppen egy liszenszellenőrzés és csapatvezetői értekezlet előtt találkoztunk velük. Albert Zoltán, önkéntes területi koordinátor elmondta, a többi kerékpárversenyeken dolgozó önkéntessel már találkoztak az áprilisi tesztversenyen, ma pedig a biciklisták edzésén összekovácsolódhatnak, hogy minden a legprofibban történhessen élesben, a keddi időfutamon és a csütörtöki mezőnyversenyen.

Nagy a mezőny, 99 fiú és 74 lány versenyző indul ebben a sportágban. Köztük hat magyar, Fördős Kata Barbara, Füri Márton János, Sánta Ármin Konrád, Varga Bálint, az áprilisi tesztversenyen 3. helyezést elért Vas Kata Blanka és Bajorfi Eszter, a győri GYAC versenyzője.

Nem tudtunk elmenni a tegnapi nyitórendezvény mellett sem, a színes, mozgalmas műsor mindkettőjüknek maradandó élményt szerzett. Albert Zoltán szerint, aki részt vett az athéni és a pekingi olimpián is, a nyitóceremónia szenzációs látványvilága és minősége is azt mutatja, hogy a győri rendezésű esemény vetekszik a világvárosok által rendezett ötkarikás játékok színvonalával.

Z. A.
Fotó: Havasi Melinda

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!