Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Japánból is üzent nagykövet társának: Hajrá Ricsi, csak nyugodtan!

A cselgáncs versenyek első napján a felnőttek között világbajnoki, -és európa-bajnoki bronzérmes, a kétszeres olimpikon Karakas Hedvig is kilátogatott a judo csarnokba. Az EYOF sportági nagykövetének nem akárki volt az idegenvezetője, hiszen egy olimpiai bajnokkal, Győr polgármesterével, Borkai Zsolttal figyleték a lelátóról a küzdelmeket.

„Ahogy a városba, majd az Olimpiai Sportparkba érkeztem és belecsöppentem ebbe a miliőbe, rögtön éreztem, hogy feltölt energiával. Hétfőn még nagyon fáradt voltam, nem tudtam rendesen visszaállni a japán időzónáról, hiszen nemrég érkeztünk haza egy versenyről, de most már minden rendben. Én 2005-ben Lignanóban vettem részt EYOF-on, és arra emlékszem, hogy milyen érzés volt az első olyan verseny, ahol nem csak a mi sportágunk szerepelt.

Azóta is tartó barátságok születtek ott, szerintem az a Győrben szereplő fiatalokkal is így lesz. Az EYOF ugyanazt az érzést adja, mint egy nagy olimpia, de sokkal lazábban, felszabadultabban. Biztos, hogy a judósok is kimennek majd szurkolni más sportágak képviselőinek" - mondta Karakas Hedvig, aki naykövet társáról Sipőcz Richárdról is beszélt.

„Japánból egy fárasztó nap után írtam neki egy üzenetet, hogy tudom, ő is keményen készült, élvezze az EYOF-ot, és ne görcsölje túl a versenyt. Én is ugyanígy várom a budapesti világbajnokságot" - nyilatkozta az olimpikon cselgáncsozó.

JUDO PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!