Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Judo: négy súlycsoportban osztottak érmeket az első versenynapon


A cselgáncsozók küzdelmeinek első napján két fiú és két lány súlycsoportban hirdettek győztest. A lányok -40kg-os mezőnyében az azeri Karimova Vusala, és a belga Jente Verstraeten került a fináléba. A belga lány a hosszabbításban intéssel nyert.

A fiúk -50kg-os mezőnyében Feczkó Csanád holland ellenfelet kapott, Daan Moes személyében, és a magyar színeket képviselő fiú magabiztosan győzött a fináléban.

„Három meccset vívtam ma, nem volt könnyű menetelés, de nagyon boldog vagyok. Az Európa-bajnoki ezüstérem után mindent feltettem arra, hogy nyerjek, nagyon rosszul nézett volna ki mégegy második hely a gyűjteményemben. Nem tudom szavakkal leírni, mekkora magabiztosságot adott, ahogy ennyi néző kiabálta egyszerre „Csani, Csani!", ebből a csapattársaim is kivették a részüket, köszönöm mindenkinek" - mondta meghatottan az aranyérmes judós. „Amikor készültünk a döntőre éreztem, hogy nagyon fáj a derekam, de szerencsére, ahogy kiléptem a tatamira, és láttam, hogy mi van itt, azonnal elmúlt" - tette hozzá Feczkó Csanád.

A -44 kg-osok között a hazai közönség előtt versenyző Kardos Tímea fehérorosz, míg a brit Amy Platten izreali ellenfelét legyőzve került a döntőbe. Az aranyérmet hosszabbításban ipponnal a brit lány szerezte meg. A fiú -55kg-os súlycsoportban a török Mihrac Akkus vívta a finálét a grúz Beka Tsitiani ellen, itt török siker született, Akkus nyakába került az aranyérem.

N. R.

JUDO PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!