Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Nyolc bajnokot avattak

Nyolc döntőt rendeztek a kajak-kenusoknál, mindegyik versenyt 500 méteren rendezték. A férfi K I-ben a német Moritz Willi Florstedt, a nők ugyanezen számában Szellák Szabina győzött.

A kenusoknál a fiúknál a spanyol Manuel Fontas Senoras, a lányoknál Molnár Csenge állhatott fel a dobogó tetejére. Párosban a fiú kajakosoknál az orosz Nyikita Bizov és Dimitrij Morgunov, a lányoknál a német Vanessa Yvonne Bülow és Svenja Larissa Hardy nyakába akasztották az aranyérmeket. A napot a mix számok zárták, kenu párosban a fehérorosz Anasztazija Zsuk és Uladzislau Saknicki, míg kajak négyesben Moritz Willi Florstedt, Elias Miguel Kurth, Vanessa Yvonne Bülow és Svenja Larissa Hardy ünnepelhetett.

A magyar versenyzők közül a Molnár Csenge, Horváth Benedek kenupáros, a Szellák Szabina, Rendessy Eszter kajakos páros, egyesben pedig Horváth Benedek második, ugyancsak egyesben Opavszky Márk harmadik lett.
Molnár Csenge úgy érzi, kihajtotta magát: „Nagyon boldog vagyok, természetesen a másik döntőt is szerettük volna megnyerni Benedekkel, de most így jött össze. Mindent megtettünk, alaposan elfáradtunk. Jó itt lenni, bár a más nemzetek sportolóival nem nagyon szoktunk beszélgetni, viszont tetszik az egész hangulat, de még nem ezzel foglalkozunk, péntektől újra jól szeretnénk teljesíteni" – mondta az újdonsült bajnok.

Sz. G.
Fotó: EYOF Győr 2017 - Ratzenböck Aliz

KAJAK-KENU PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!