Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Bukások után belga arany


Nem akármilyen küzdelmet, eséseket – ebből kifolyólag sérüléseket – is hozott az országúti kerékpáros verseny a nőknél. Több versenyzőt is a mentők láttak el.

A valamivel több mint 44 kilométer után végül a belga Dina Scavone ért elsőként a célba a svéd Wilma Olausson és a dán Maria Bertelsen előtt. Érdekesség, hogy az áprilisi EYOF-tesztversenyt megnyerő litván Glorija van Mechelen csak 27. lett.

„Ilyen szintű versenyen még sosem tudtam győzni, ez hatalmas öröm számomra. Nagyon nehéz volt a verseny, különösen az utolsó három kilométer, a széllel kellett sokat küszködni" – mondta nem sokkal a célba érkezés után a győztes, akin egyébként nem igazán látszódott az öröm, ami nyilván a fáradtság számlájára írható, viszont mikor magáról az EYOF-ról kérdeztük, azért felvillant a szája sarkában egy mosoly: „Nagyon jól érzem itt magamat, ilyen hangulatú versenyen nem sokszor vettem eddig részt. Az aranyérem pedig csak még szebbé teszi ezt az egészet."

Sz. G.
Fotó: Mészáros Mátyás

Kerékpározás

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!