Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

EYOF
2017 Győr

2017. július 23 – 29.

2017. július 23 – 29.

Már csak
00
nap
van hátra.

Polgármesteri köszöntő

Kedves Sportbarát,
Kedves Látogató!

Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát. A harmadik legnagyobb olimpiai esemény megrendezésének lehetősége kiemelkedő fontosságú egész Magyarország számára, mivel az Olimpiai Játékok és az Olimpiai Eszme fontos szerepet játszanak országunk történetében. Ezt jól bizonyítja a 2012-es Londoni Olimpia éremtáblázata, amelyen kis országunk a fantasztikus 9. helyezést érte el.

A 2017-es EYOF házigazda szerepe tovább erősítheti a sport és az utánpótlás-nevelés jelentőségét. Nagy öröm lesz számunkra, amikor 2017-ben az egész Olimpiai Családot Győr városában üdvözölhetjük, és megmutathatjuk nekik Magyarország és Győr értékeit.

Az elmúlt időszakban kollégáimmal keményen dolgoztunk a pályázati dokumentáción, most pedig, a 2012. decemberi döntést követően lázasan folytatjuk a munkát a szervezési feladatokkal.

Bízom benne, hogy minden versenyző, az Olimpiai Család tagjai és a szurkolók is felejthetetlen élményekkel fognak gazdagodni Győr városában. Találkozzunk Győrben 2017-ben! Addig is induljon a visszaszámlálás!
 

Borkai Zsolt

Győr város polgármestere
a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke

EYOF Kvíz

Hírlevél feliratkozás

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Támogatók

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségHatos és Társa Nyelviskola Kft.Roland divatházMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!