Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Izgalmakkal teli első nap volt a kéziseknél

Tegnap indult útjára a kézilabda az EYOF-on, s rögtön izgalmas, drámai fordulatokkal teli összecsapásokat hozott. Ezekből szemezgettünk. 

Nők: NORVÉGIA-ROMÁNIA 19-18

Az EYOF első kézilabdameccsét a norvég és a román válogatott játszotta. A két csapat a 60 perc alatt szinte fej-fej mellett haladt. A norvégok kapusa az első félidőben szó szerint kivédte a román válogatott szemét, de így is két gólos hátrányban vonulhattak pihenőre. Végig izgalmas maradt a találkozó, az 59.percben a román hálóőr kivédett egy 7 méterest, de gólt mégis a norvégok szereztek, akik a találkozó végén örömmámorban törtek ki.

Bemutatkoztak egymásnak a horvátok és a dánok

Férfiak: HORVÁTORSZÁG-DÁNIA 22-22
Az EYOF első férfi kézilabda találkozóján két, nemzetközi viszonylatban is erős csapat mérte össze tudását. Kőkemény párharcok, szebbnél-szebb találatok és remek hangulat jellemezte az összecsapást. A színvonalas csata szinte minden támadásából gól született, de igazán egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól, így az eredmény nem is lehetett más, mint „gólgazdag" döntetlen.


Felrobbantották az Arénát kézis lányaink

Nők: HOLLANDIA-MAGYARORSZÁG 26-43
Parádés, lehengerlő játékkal robbant be az EYOF-ra a magyar női válogatott. Végig vezetve uralta a meccset Bohus Bea együttese, akik egy percig sem hagyták unatkozni a nézőket, ugyanis zseniális és látványos megoldásokkal jutatták a labdát a holland kapuba. A hollandok tehetetlenek voltak a magyar együttessel szemben, pedig számos védekezésvariációt kipróbáltak. Kimagasló teljesítményt nyújtottak a magyar lányok, Pál Tamarát és Kácsor Grétát külön is ki lehet emelni, na meg persze a nagyszerű hazai szurkolókat.

Sima német siker a házigazda ellen

Férfiak: NÉMETORSZÁG-MAGYARORSZÁG 34-21
A német mentalitással és precizitással nem bírtak a házigazda magyarok. Hiába igyekezett felvenni a kesztyűt jóval erősebb ellenfelével a piros-fehér-zöld csapat, a hétfői napon nem szegődött melléjük a szerencse. Sok kihagyott helyzet és némi dekoncentráltság volt jellemző a magyar válogatottra, akiket edzőjük sem tudott felrázni. A magyar nézők próbálták bíztatni és kitartóan támogatni a fiúkat, szép számmal meg is jelentek de sajnos csalódottan hagyták el az Arénát. A németek irányítója kiemelkedett a csapatból, ugyanis 9-szer talált be a magyar kapuba. Vele egy nagyon rövid interjút tudtam készíteni.

KÉZILABDA PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!