Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Az ötödik helyért játszhatnak a magyar fiúk

A csoportküzdelmek után az elődöntőket rendezték a fiú kosarasoknál pénteken, ahol a magyar fiúk a papíron erősebb olaszokat verték meg 78-74.

Ezzel az is eldőlt, hogy az ötödik-hatodik helyért játszhatnak az utolsó versenynapon. Az ellenfél pedig, miután Észtország megverte Bosznia-Hercegovinát 87-62-re előbbi lesz.

– Óriási siker ez számunkra - mondta a vezetőedző Váradi Attila. – Megverni egy olasz csapatot bármikor az lenne, hiszen magasabb szintű kosárlabda kultúra van ott, mint nálunk. Amióta megy az EYOF azóta ma játszottunk a legjobban. Mindig egy kicsit többet sikerült megvalósítani a terveinkből, aminek ezen a meccsen jött ki az eredménye. A fiúk maximálisan koncentráltak, remélem ez holnapra is megmarad, sőt inkább még feljebb megy.

A mester pozitív nyilatkozata mellett, az is biztató, hogy az észteket a csoportmeccsek alatt egyszer már legyőzték Váradi Attila tanítványai.

Cs.D.
Fotó: Havasi Melinda

KOSÁRLABDA PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!