Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Fantasztikus a hangulat

Megkezdték a meccsdömpinget a röplabdázók is, a férfiaknál Magyarország és Oroszország találkozott egymással a nyitókörben, s a papírformának megfelelően az orosz válogatott 3:0-ra nyert. Az ellenfél egyik legjobbja Pavel Tetyukin volt, aki a mérkőzést követően elmondta: egyértelmű céljuk volt a győzelem megszerzése.

„Az első pillanattól kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, s nem hagytuk, hogy a magyarok közelebb kerüljenek hozzánk. Nagy reményekkel érkeztünk ide, bízom a hasonló folytatásban” – mondta Tetyukin, aki az ifjúsági olimpiáról csak a legjobbakat tudja mondani.

„A megnyitón ugyan nem tudtunk részt venni, mert aludnunk kellett, de azt hallottam, hogy nagyon jó volt az esemény. Ami viszont saját tapasztalat, hogy egyszerűen fantasztikus a hangulat, s minden nagyon tetszik. Ilyen csarnokban élmény játszani” – áradozott a körülményekről az orosz röplabdázó.

Sz. G.
Fotó: Káldy Ákos

RÖLPABDA PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!