Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

EYOF
2017 Győr

2017. július 23 – 29.

2017. július 23 – 29.

Már csak
00
nap
van hátra.

Teljes a győri EYOF röplabdamezőnye

Győrben befejeződött a fiú U19-es röplabda Európa-bajnokság, ami egyben az EYOF2017 kvalifikációs tornája is volt. A végküzdelmek az Eb érmek mellett az 1-7. helyezettek számára EYOF indulási jogot is eredményezett.

A döntőben a csehek 3:2 arányban győzték le az olaszokat. A magyar válogatott a selejtezők során búcsúzott és a torna 10. helyén végzett. Az eredményhirdetésnél az érmeket és a torna legjobbjainak az elismeréseket többek között Borkai Zsolt, a MOB elnöke, Győr város polgármestere adta át.

Borkai Zsolt és a torna legjobb középső blokkolója az orosz Vitalii DikarevA győri tornán a következők szerezték meg az indulás jogát: 1. Csehország (a képen), 2. Olaszország, 3. Törökország, 4. Oroszország, 5. Lengyelország, 6. Franciaország, 7. Belgium. Magyarország a rendező jogán csatlakozhat nyolcadik válogatottként az 1-7. helyezettekhez.

Az Eb további sorrendje: 8. Finnország, 9. Románia, 10. Magyarország, 11. Szlovákia, 12. Bulgária

Az már korábban eldőlt, az arnhemi női U18-as Eb-n , hogy az EYOF női tornájának mezőnyét Oroszország, Olaszország, Fehéroroszország, Szerbia, Szlovénia, Németország, Hollandia, Magyarország alkotja.

Vasárnap egy különleges sporteseménynek is részese volt Győr, délelőtt 10 órakor a Kálóczy téri teniszpályán, Ludvig Zsolt, Borkai Zsolt MOB-elnökkel, Győr polgármesterével és Lubor Halandával együtt egy teniszmérkőzésen vett részt.

(MOB, fotók:cev.lu)

Fáklyafutás program

Fáklyafutás program

Rendező

GyőrGyőr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria Győr Projekt GyőrSzol Scitec

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Chango Friesland QP  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Coop Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Ceres Csipet snack Dr. Orto Édes Napok EudentHatos és társa MC Donalds Palatia Roland Divatház Vill-Korr

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!