Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Borkai Zsolt: „Erről szól egy olimpia!”

Ismerős arc tűnt fel az Olimpiai Sportpark center tenisz pályáján.

Borkai Zsolt, az EYOF szervezőbizottságának elnöke, Győr polgármestere Jánosi Luca meccsén szurkolt. „Igazi olimpiai hangulat van az egész városban! Akármerre járok, mindenhol ezt érzem, igaz számomra egyértelmű volt, hogy majd ilyen lesz. A megnyitó igazán jó „belépő" volt, hiszen mindenki erről beszélt, a versenyek kezdetével pedig rengeteg pozitív visszajelzést kapok, ami természetesen büszkeséggel tölt el" – mondta Borkai Zsolt.

A vezető hangsúlyozta már pár nappal az EYOF előtt nehéz feladatuk volt, amikor a sportolók nagy számmal érkeztek Győrbe, de a logisztika, a szállás és a beléptetés is jól vizsgázott. „Szeretnék köszönetet mondani a kollégáimnak a remek előkészítő munkáért, a különböző sportvezetők, más nemzetek képviselői felsőfokon beszélnek a rendezvényről, úgyhogy ha minden nap az eddigiekhez hasonló lesz, akkor elégedettek lehetünk!" Győr polgármestereként azt is kiemelte, örül, hogy nem csak az EYOF helyszíneken, de az egész városban családias és hamisítatlan olimpiai hangulat uralkodik. „Jó látni a különböző egyenruhában sétálós sportolókat a városban, akik civilekkel beszélgetnek, közös fotókat készítenek és jól érzik magukat. Erről szól egy olimpia!"

Fotó: EYOF Győr 2017 - Lakatos Krisztián

Tenisz PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!